Tsai Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Just now, pbg12345 said: +1 em nepotreban kao kad bi ubacili vucic "smajli" pa kacili na manje vise svaku vest u vezi domace politike nisu oni za smajlije Pa da. Nije dovoljno sto govno nije na robiji nego treba da mu gledam tu usranu facu na svakoj stranici jedne od potencijalno najzajebanijih tema od osnivanja foruma. Neukusno i neozbiljno
Svarog Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 1 minute ago, pt 2.0 said: pre 10ak godina sam, nažalost, išao prilično redovno na VMA. tamo je svakog jutra ogromna gužva bila. uvek čekanje u redu. ogromna institucija a jedan ulaz (ima i jedan sa zadnje strane, al taj je popodne za posete). ne verujem da se situacija od tada drastično promenila, tako da ova fotografija, po meni bar, nije rezultat ovih dešavanja.
Frank Pembleton Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Dođosmo na 12 pozitivno testiranih... BTW, kaže mi čovek sinoć, ovi u hotelu Metropol "zbog očekivanog pada zauztosti kapaciteta" najavili smanjenje plata za 20%.. ... Shiit has hit the fan...
pbg12345 Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 2 minutes ago, Arkadija said: To je retoričko pitanje. Više u svrhu podsećanja , na šta su se sve bacale pare., da ne spominjem milione fabrikama za namotavanje kablova. jasno, otud i navodnici na pitanje u mom postu ja samo volim ljudima odgovoriti na post pokusavam da stignem renea na listi postera 1 minute ago, pt 2.0 said: ovo kao posledica zabrane/redukcije poseta usled virusa ili krenuli ljudi da se testiraju? :O
pt 2.0 Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 (edited) 4 minutes ago, Svarog said: pre 10ak godina sam, nažalost, išao prilično redovno na VMA. tamo je svakog jutra ogromna gužva bila. uvek čekanje u redu. ogromna institucija a jedan ulaz (ima i jedan sa zadnje strane, al taj je popodne za posete). ne verujem da se situacija od tada drastično promenila, tako da ova fotografija, po meni bar, nije rezultat ovih dešavanja. provela sam nekoliko nedelja na VMA jesenas, u smislu da sam svakodnevno, u razna vremena odlazila tamo. i ne- nije bilo ovako nijednom. @pbg12345 ne znam, samo ilustrujem... @steins ima članak neko okačio na narednoj strani. ja bih rekla da je ovo ilustracija našeg zdravstvenog sistema... a tek je počelo. Edited March 11, 2020 by pt 2.0
zoki Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Šta je bre ovo? Sent from my iPad using TapatalkMožda je red za zakazivanja kod specijalista.. A i sreda je, VMA danas dežurna Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Orle Zmajević Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:852248-Hiljadu-ljudi-ispred-VMA-ceka-na-pregled-svima-se-uzima-bris-zbog-korona-virusa-FOTO
Svarog Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 3 minutes ago, pt 2.0 said: provela sam nekoliko nedelja na VMA jesenas, u smislu da sam svakodnevno, u razna vremena odlazila tamo. i ne- nije bilo ovako nijednom. samo ujutru je bilo ovako. kada započinju dan. posle toga normalno, nikakvih redova. al opet, samo pokušavam da kažem da neće baš sve što bude objavljivano ovih dana da bude zaista povezano sa ovom epidemijom. biće paranoje, biže neznanja, biće click-bait naslova, biće svačega.
pbg12345 Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 5 minutes ago, pt 2.0 said: provela sam nekoliko nedelja na VMA jesenas, u smislu da sam svakodnevno, u razna vremena odlazila tamo. i ne- nije bilo ovako nijednom. @pbg12345 ne znam, samo ilustrujem... @steins ima članak neko okačio na narednoj strani. ja bih rekla da je ovo ilustracija našeg zdravstvenog sistema... a tek je počelo. +1 i moje visegodisnje iskustvo je slicno nikad ni priblizna guzva evo, odgovrio covek u medjuvremenu
Apollo Creed Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Just now, garmonbozia said: Stiže doktor da reši stvar: Sad sam mirniji.
Lo Zingaro Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 4 minutes ago, Orle Zmajević said: https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:852248-Hiljadu-ljudi-ispred-VMA-ceka-na-pregled-svima-se-uzima-bris-zbog-korona-virusa-FOTO Vidim nabijeni jedni na druge kako bi se brze zarazili
pt 2.0 Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Just now, Svarog said: samo ujutru je bilo ovako. kada započinju dan. posle toga normalno, nikakvih redova. al opet, samo pokušavam da kažem da neće baš sve što bude objavljivano ovih dana da bude zaista povezano sa ovom epidemijom. biće paranoje, biže neznanja, biće click-bait naslova, biće svačega. upravo pokušavam da ilustrujem da su i paranoja i neznanje, i širenje zaraze faktori koji utiču na to da se zaguši ionako urušen zdravstveni sistem. komedijaši i govna na vrhu države, narod sluđen, a kapaciteti nedostatni.
Apollo Creed Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 DR BRANIMIR NESTOROVIĆ JE SVE OBJASNIO "Stvara se priča zabune! Ovi što puše..." Spoiler https://www.alo.rs/vesti/drustvo/pusenje-korona-virus-grip-zdravlje-kancer-rak-branimir-nestorovic-ministarstvo-zdravlja/294678/vest
Recommended Posts