March 10, 20205 yr inace su srbijanci poznati po svom smislu za humor, a tek na celu s vucicem i naprednjacima, pis zivi. mozda se ovaj nestorovic namesta da bude ministar zdravlja umesto doktora smrti, doktor zivot zajebant . Edited March 10, 20205 yr by darling
March 10, 20205 yr 1 hour ago, LeBron said: Ovaj Kinez radi za Huawei, i bio je na sastancima u Telekomu danima Bio je i u VIPu, tamo su rekli tom timu koji radi sa vendorima da ne dolazi na posao.
March 10, 20205 yr Da ga isprobam samo...Ja ga na tapatalk ne vidim :( Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
March 10, 20205 yr Merkelova na nekoj sednici rekla da ce izmedju 60 i 70 posto ljudi da se zarazi, ako se pre toga ne razvije i pusti u upotrebu vakcina. Ministar zdravlja je potvrdio i dodao da ce 80 posto zarazenih kroz epidemiju proci gotovo bez simptoma. Izvor: prilicno bulevarski Bild Zeitung. edit: sad vidim da sam malo pomesao topike. ovo je pre za opsti, sori. Edited March 10, 20205 yr by Kampokei
March 10, 20205 yr Ovo za genetiku mu verujem cak, s obzirom na to da su tabloudi stavili taj bombastican naslov, ali za soping doco sorry culi smo te i mada je bilo hehe haha glupa ti fora do bola. Niko se ne zeza sem ovih idiota ovde i Trampa.A brate mili toliko se doca eksponira oko svega, aman covece ti si deciji pulmolog. Idi bre u persun! I po Arkadijinoj reakciji znam ko je na novom smajlicu, ne vidi se preko tt. Nema sta, zasluzeno. Fakin Srbija! Ceo avion u Nisu iz Bergama raspistili kud koji mili moji, sugurno ste vec i pisali o tome. Boze kakve budaletine i diletanti ovde upravaljaju ovom sirotinjom, to svet video nije. Za tesku su robiju, dozivotnu, Sunce nikad da ne vide.
March 10, 20205 yr 8 minutes ago, ultra plasticni said: Jel ima virusa u Africi? Nisam ispratio oa pitam Africa: Egypt (55), Algeria (20), South Africa (7), Senegal (4), Cameroon (2), Morocco (2), Nigeria (2), Tunisia (2) and Togo (1).
March 10, 20205 yr I Grcite zatvorili skole i univerzitete na 2 nedelje Edited March 10, 20205 yr by InvisibleLight
March 10, 20205 yr mi cemo da vetrimo skole i drzimo sastanke ucenickog parlamenta https://zelenaucionica.com/mpn-poslalo-preporuke-skolama-posebne-mere-zbog-koronavirusa/?fbclid=IwAR063S7Zses5AZEeO3pMzia7b1BCSPajpwCCUqJyszQv45wiVVdmXl4tw80
March 10, 20205 yr toma moma sunce malo. gde je majka dok dete nekontrolisano trchi okolo i smatra? @aleksija. sad dobila. uticacete da uchenichki parlament utiche da ne pipaju noseve. nek vam je bog u pomoci Edited March 10, 20205 yr by gospa buba