Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted (edited)

inace su srbijanci poznati po svom smislu za humor, a tek na celu s vucicem i naprednjacima, pis zivi. 

mozda se ovaj nestorovic namesta da bude ministar zdravlja umesto doktora smrti, doktor zivot zajebant . 

Edited by darling
Posted
1 hour ago, LeBron said:

Ovaj Kinez radi za Huawei, i bio je na sastancima u Telekomu danima 

Bio je i u VIPu, tamo su rekli tom timu koji radi sa vendorima da ne dolazi na posao.

Posted

:covid19:

Da ga isprobam samo...

Posted
:covid19:

Da ga isprobam samo...
Ja ga na tapatalk ne vidim :( :covid19:

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Posted (edited)

Merkelova na nekoj sednici rekla da ce izmedju 60 i 70 posto ljudi da se zarazi, ako se pre toga ne razvije i pusti u upotrebu vakcina. Ministar zdravlja je potvrdio i dodao da ce 80 posto zarazenih kroz epidemiju proci gotovo bez simptoma. Izvor: prilicno bulevarski Bild Zeitung.

edit: sad vidim da sam malo pomesao topike. ovo je pre za opsti, sori.

Edited by Kampokei
Posted

Ovo za genetiku mu verujem cak, s obzirom na to da su tabloudi stavili taj bombastican naslov, ali za soping doco sorry culi smo te i mada je bilo hehe haha glupa ti fora do bola. Niko se ne zeza sem ovih idiota ovde i Trampa.

A brate mili toliko se doca eksponira oko svega, aman covece ti si deciji pulmolog. Idi bre u persun!

I po Arkadijinoj reakciji znam ko je na novom smajlicu, ne vidi se preko tt. Nema sta, zasluzeno.

Fakin Srbija! Ceo avion u Nisu iz Bergama raspistili kud koji mili moji, sugurno ste vec i pisali o tome.

Boze kakve budaletine i diletanti ovde upravaljaju ovom sirotinjom, to svet video nije. Za tesku su robiju, dozivotnu, Sunce nikad da ne vide.

Posted

Jel ima virusa u Africi? Nisam ispratio oa pitam

Posted

Egipat, Juzna afrika i jedan slucaj u Nigeriji

Posted
8 minutes ago, ultra plasticni said:

Jel ima virusa u Africi? Nisam ispratio oa pitam

• Africa: Egypt (55), Algeria (20), South Africa (7), Senegal (4), Cameroon (2), Morocco (2), Nigeria (2), Tunisia (2) and Togo (1).
Posted (edited)

I Grcite zatvorili skole i univerzitete na 2 nedelje

Edited by InvisibleLight
Posted (edited)

toma moma sunce malo. gde je majka dok dete nekontrolisano trchi okolo i smatra? :rolf:

@aleksija. sad dobila. uticacete da uchenichki parlament utiche da ne pipaju noseve. nek vam je bog u pomoci :ph34r:

Edited by gospa buba