darling Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 (edited) inace su srbijanci poznati po svom smislu za humor, a tek na celu s vucicem i naprednjacima, pis zivi. mozda se ovaj nestorovic namesta da bude ministar zdravlja umesto doktora smrti, doktor zivot zajebant . Edited March 10, 2020 by darling
Chika Spale Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 1 hour ago, LeBron said: Ovaj Kinez radi za Huawei, i bio je na sastancima u Telekomu danima Bio je i u VIPu, tamo su rekli tom timu koji radi sa vendorima da ne dolazi na posao.
arheolog1981 Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Da ga isprobam samo...Ja ga na tapatalk ne vidim :( Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kampokei Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 (edited) Merkelova na nekoj sednici rekla da ce izmedju 60 i 70 posto ljudi da se zarazi, ako se pre toga ne razvije i pusti u upotrebu vakcina. Ministar zdravlja je potvrdio i dodao da ce 80 posto zarazenih kroz epidemiju proci gotovo bez simptoma. Izvor: prilicno bulevarski Bild Zeitung. edit: sad vidim da sam malo pomesao topike. ovo je pre za opsti, sori. Edited March 10, 2020 by Kampokei
Jumanji Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Ovo za genetiku mu verujem cak, s obzirom na to da su tabloudi stavili taj bombastican naslov, ali za soping doco sorry culi smo te i mada je bilo hehe haha glupa ti fora do bola. Niko se ne zeza sem ovih idiota ovde i Trampa.A brate mili toliko se doca eksponira oko svega, aman covece ti si deciji pulmolog. Idi bre u persun! I po Arkadijinoj reakciji znam ko je na novom smajlicu, ne vidi se preko tt. Nema sta, zasluzeno. Fakin Srbija! Ceo avion u Nisu iz Bergama raspistili kud koji mili moji, sugurno ste vec i pisali o tome. Boze kakve budaletine i diletanti ovde upravaljaju ovom sirotinjom, to svet video nije. Za tesku su robiju, dozivotnu, Sunce nikad da ne vide.
ultra plasticni Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Jel ima virusa u Africi? Nisam ispratio oa pitam
Orle Zmajević Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 8 minutes ago, ultra plasticni said: Jel ima virusa u Africi? Nisam ispratio oa pitam Africa: Egypt (55), Algeria (20), South Africa (7), Senegal (4), Cameroon (2), Morocco (2), Nigeria (2), Tunisia (2) and Togo (1).
InvisibleLight Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 (edited) I Grcite zatvorili skole i univerzitete na 2 nedelje Edited March 10, 2020 by InvisibleLight
Aleksija Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 mi cemo da vetrimo skole i drzimo sastanke ucenickog parlamenta https://zelenaucionica.com/mpn-poslalo-preporuke-skolama-posebne-mere-zbog-koronavirusa/?fbclid=IwAR063S7Zses5AZEeO3pMzia7b1BCSPajpwCCUqJyszQv45wiVVdmXl4tw80
gospa buba Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 (edited) toma moma sunce malo. gde je majka dok dete nekontrolisano trchi okolo i smatra? @aleksija. sad dobila. uticacete da uchenichki parlament utiche da ne pipaju noseve. nek vam je bog u pomoci Edited March 10, 2020 by gospa buba
Recommended Posts