Shan Jan Posted Wednesday at 06:30 Posted Wednesday at 06:30 5 hours ago, slepa živana said: gde je najbliže beogradu neko mesto da se ode na izlet, da se diše? Bojcinska suma, Obedska Bara, Avala, Kosmaj...
slepa živana Posted Wednesday at 09:38 Posted Wednesday at 09:38 3 hours ago, Shan Jan said: Bojcinska suma, Obedska Bara, Avala, Kosmaj... na ovoj mapi zagađenja koju gledam, i avala je skoro 200 u crveno jedino su mi u zelenom kanjiža i čantavir. i starčevo ne vredi 2
SNARC Posted Wednesday at 09:41 Posted Wednesday at 09:41 2 minutes ago, slepa živana said: na ovoj mapi zagađenja koju gledam, i avala je skoro 200 u crveno jedino su mi u zelenom kanjiža i čantavir. i starčevo ne vredi Sta kaze za moj Vrsac ?
slepa živana Posted Wednesday at 09:54 Posted Wednesday at 09:54 12 minutes ago, SNARC said: Sta kaze za moj Vrsac ? tamo je u žutom, oko 50 možda bi nam sad i to bilo dovoljno da poletimo
SNARC Posted Wednesday at 10:03 Posted Wednesday at 10:03 7 minutes ago, slepa živana said: tamo je u žutom, oko 50 možda bi nam sad i to bilo dovoljno da poletimo Zuto je mozda centar grada..suma iznad je verovatno u jednocifrenom. A ja dosao u Ns..bemti odluku. Fala Zivka
Zabalujev Posted Wednesday at 10:21 Posted Wednesday at 10:21 (edited) Ispod Avale svi lože, tako da jebiga. Gledam ovaj iqair, najčistije u Boru Edited Wednesday at 10:23 by Zabalujev 4
radisa Posted Wednesday at 10:50 Posted Wednesday at 10:50 @SNARC Pali smo u naradžasto, sad samo 120...
duda Posted Wednesday at 10:53 Posted Wednesday at 10:53 mi se penjemo, sada smo na 180, a moja je kuća tik ispod zvezdarske šume
SNARC Posted Wednesday at 10:55 Posted Wednesday at 10:55 2 minutes ago, radisa said: @SNARC Pali smo u naradžasto, sad samo 120... Bravo !!! Davaj rakiju da proslavimo.. Jbt..leti ne mozes ziveti od vrucine..zimi ne mozes da udahnes od sranja u necemu sto iz nepoznatog razloga jos uvek zovemo vazduh..sve korumpirano, okruzeno kladionicama i strokom..a hoce se tri somica za kvadrat. Jebes budale. 8
slepa živana Posted Wednesday at 11:09 Posted Wednesday at 11:09 13 minutes ago, SNARC said: Jebes budale. ne veruju u nauku i tehniku pa to ti je
reg Posted Wednesday at 16:23 Posted Wednesday at 16:23 Danas sam pola sata išao po AIRvisual mapi da nađem simbol mrtvačke glave koju je spominjao napadaj, mora da je neka druga aplikacija u pitanju.
kud u maglu Simoviću Posted Thursday at 11:13 Posted Thursday at 11:13 posle 45 min otvorenog prozora 223 aqi a rekao bi čovek sunčan zimski dan 1
Shan Jan Posted Thursday at 12:48 Posted Thursday at 12:48 (edited) Da, digla se magla al ostalo je zagadjenje. Kod mene 230, ovo je mislim najvise koliko sam video od kada merim. Edit: dobra stvar je da od ponedeljka krece toplije vreme, bice preko 10 stepeni pa ocekujem manje grejanja na ove otrove. Edited Thursday at 12:49 by Shan Jan
kud u maglu Simoviću Posted Thursday at 12:54 Posted Thursday at 12:54 (edited) kao priučeni kamenkotm zimski topli dani ne pogoduju smanjenju zagađenja jerbo je tada anticiklona tj vazdušni tlak bude iznad onog koji je normalan za bg samo istočni vetar, može i severni e no bumo videli, voleo bih da grešim Edited Thursday at 12:54 by kud u maglu Simoviću 3 2
Recommended Posts