Jump to content

Zagađenje vazduha

Featured Replies

kako bre!

sent from bubamoto

1 hour ago, renne said:

Beleška 2020-01-25 090218.jpg

divno jutro za setnju

savršeno

smrdi na spaljeni karbofix

loze gume pale njive histerichno voze dizele stare 40 godina subotom tamovamo bez ikakve potrebe? olosh ljudski izdishe ugljen dioksid masovno i danju i nocu ohmy.gif

sent from bubamoto

subota je + se prolepšalo vreme pa su gospođe krenule na pijacu :happy:

- a od 600000 registrovanih kola po sivogradu barem 2/3 ne ispunjava euro 5 ili novije standarde, ne znam šta je rešenje ali mora se trpeti ovo stanje dok je standard toliki da omogućava kupovinu 15+ godina starih krševa sa zapada ali ne i novih kola ili barem novijih polovnjaka

- znači ili da se smanje plate za 50% ili da se dupliraju :D

opet smo prvi nasvjet od metro pola :heart:

1 minute ago, ToniAdams said:

opet smo prvi nasvjet od metro pola :heart:

beograd-je-svet-1.jpg

Opet mi se čini da je najbolje pratiti beobuild. Prije 2 dana kada je iznenada skočio nivo pm2.5 neko je okačio grafikone gdje se vidi kako pik nivo sumpora u određenim vremenskim intervalima prelazi iz Obrenovca ka Beogradu i Pančevu, baš u momentima kada je registrovan skok u zagađenju. Nije u pitanju malo povećanje, nego masivno.

Vikend je, idite negde u prirodu umesto da swapujete izmedju aplikacija koje mere zagadjenost. :)

WtfScreenshot_20200125-133700_AirVisual.thumb.jpg.0568d92991abd331829e84d256c351c4.jpg

46 minutes ago, JozoMujica said:

Vikend je, idite negde u prirodu umesto da swapujete izmedju aplikacija koje mere zagadjenost. :)

idemo na borsko jezero :lol:

1 hour ago, JozoMujica said:

Jes, pa da ugazim u blato.

• Author

Ja izasao iz begea i moram sa zaljenjem konstantovati da je Mile kriv. Jbt, sta loze po selima. Smrdis na ugalj posle 5 minuta napolju

Šta lože? Drva i ugalj, šta bi ložili. Ovi što lože neki otpad su velika manjina.

šta/ko je ovaj kimerko rs?

vidim da od danas ima i njihovih merenja na air care. al nešto debelo ne štima, naime oni mere u bloku 23(pm2.5 u 22:00) 46, a državna merna stanica na nbg(isti parametri) 161

:blink: