Њујоркер Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Sta znaju sendvicari sta su 9000000 guma. Dobro, malo sam karikirao, ali da i dalje su proble te kotlarnice koje loze i ugalj i drva i koznasta, i ne zele da se prikljuce na toplanu. Resenje znaci postoji, samo treba po usima.
Ravanelli Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 (edited) Idemo danas? Ja pravim parole Zatvorite Kolubaru A 2GW vetroelektrana Zabrana uvoza euro 2&3 vozila Stroza kontrola otpadnog ulja Pojacan nadzor termoelektrana Zabrana mazuta i uglja Revolucionarno! Edited January 17, 2020 by Ravanelli
Anonymous Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 18 minutes ago, Ravanelli said: Idemo danas? Ja pravim parole Zatvorite Kolubaru A 2GW vetroelektrana Zabrana uvoza euro 2&3 vozila Stroza kontrola otpadnog ulja Pojacan nadzor termoelektrana Zabrana mazuta i uglja Revolucionarno! + stari dobri par-nepar.
Kenji Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 1 hour ago, Њујоркер said: Sta znaju sendvicari sta su 9000000 guma. Dobro, malo sam karikirao, ali da i dalje su proble te kotlarnice koje loze i ugalj i drva i koznasta, i ne zele da se prikljuce na toplanu. Resenje znaci postoji, samo treba po usima. U individualnim kotlarnicama se loži ugalj, drvo, pelet, mazut.. a ne guma, tačnije ako spališ jednu gumu pozdraviš se i sa kotlom i sa dimnjakom. Nemojmo napamet.. Gas je jedino rešenje za prelazak ali je gas preskup i užasnog kvaliteta zbog... pa Rusa.. i njihovih podgojenih miniona Dačić, Bajatović etc
Ravanelli Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 (edited) HYPE! Edited January 17, 2020 by Ravanelli
pbg12345 Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 3 minutes ago, Kenjeee said: U individualnim kotlarnicama se loži ugalj, drvo, pelet, mazut.. a ne guma, tačnije ako spališ jednu gumu pozdraviš se i sa kotlom i sa dimnjakom. Nemojmo napamet.. Gas je jedino rešenje za prelazak ali je gas preskup i užasnog kvaliteta zbog... pa Rusa.. i njihovih podgojenih miniona Dačić, Bajatović etc Cena gasa manje vise, ali priklkjucak (+kotao, radijatori, sta vec kome treba) je takodje ozbiljna stavka Mi smo to pre 10ak godina platili skoro 2000e, sad je jeftinije, ali opet ozbiljna stavka za prosecno srpsko domacinstvo Plus cena gasa varira ozbiljno iz godine u godinu Jer bajatovic jebeni...
Ravanelli Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 Cena gasa ne zavisi od bajata, vec od cene nafte sa svetskom trzistu. Bajatovic ti ga cesto prodaje sa gubitkom
Kenji Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Mislio sam na prelazak sa kotla na čvrsto gorivo na gasni (sa već postojećim sistemom) mada je realno sve velika investicija. Samo gasni kotao je oko soma.. @Ravanelli Evo na primer daj mi cenu koju rusima plaća Nemačka (1000 kubika) i mi.. braća.
El Guapo Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Zasto toplane greju 24/7/30, nije bas toliko hladno.
Ravanelli Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 1 hour ago, Kenjeee said: Mislio sam na prelazak sa kotla na čvrsto gorivo na gasni (sa već postojećim sistemom) mada je realno sve velika investicija. Samo gasni kotao je oko soma.. @Ravanelli Evo na primer daj mi cenu koju rusima plaća Nemačka (1000 kubika) i mi.. braća. Eeeee Njemacka ima vecu i stabilniju potrosnju
mraki Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 (edited) 1 hour ago, Ravanelli said: Cena gasa ne zavisi od bajata, vec od cene nafte sa svetskom trzistu. Bajatovic ti ga cesto prodaje sa gubitkom Ali po pitanju cene samog priključka bi moglo nešto da se uradi. Često je to najveća prepreka za uvodjenje gasa. Edited January 17, 2020 by mraki
Ravanelli Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 Slazem se. To bi onda trebali biti kao mera subvencije. Ima tu problema, ali da, moze
Kenji Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 https://www.slobodnaevropa.org/a/cena-ruskog-gasa-najskuplje-za-siromasne/25443197.html I tako..
Ravanelli Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 (edited) To je nazalost realnost trzista, jer zavisi od kolicine potrosnje i konstantnosti uzimanja gasa, na osnovu cega izmedju ostalog pregovaras. Ta informacija recimo nedostaje na mapi i zato tekst sranje, nazalost ========================== Btw, govori na protestu bi mogli biti manje protiv NEKOGA, a malo vise za cist vazduh Opet je us versus them I opet teraju aparat da od ovoga iz defanzive prave cirkus. Super! Edited January 17, 2020 by Ravanelli
Recommended Posts