January 5, 20205 yr Ocerupasmo ih...onako Sakramentovski.. Fox je kriminalan! Mislis, Pelikani su ocerupali Kingse :/Sent from my SM-G950F using Tapatalk
January 5, 20205 yr Author 4 minutes ago, Have_Fun said: Mislis, Pelikani su ocerupali Kingse :/ Sent from my SM-G950F using Tapatalk Pa to... Jedino je Barns odigrao odlicnu utakmicu, konstantno od pocetka do kraja.. ostali sa gomilom gluposti. Mada su Pelikani realno fina ekipica..
January 5, 20205 yr Author Evo bas gledam i statse sad, sa Foxom na terenu -21, plej koji je bacanja sutirao 5/11 , i napravio mnogo gluposti i losih odluka.
January 5, 20205 yr Kec al se secas dindongovske pesme Buma bada bum bum Bum bada bada Kao Veber i Divac Vlada I ja nosim Dada 😁
January 5, 20205 yr Author Kao kroz maglu, vise se secam kad sam isao u os. ja sam bacao na kos Bese manje nerviranja uz te Kingse..
January 5, 20205 yr E ovo je Daj kos, prekonisavski klasik.. Ima spot. Edited January 5, 20205 yr by W.F.C.
January 5, 20205 yr Kad operes ruke u Nisavi onda pocnes dobro da repujes, ali u kosarci vise ne mozes vola da ubodes
January 5, 20205 yr 1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Bese manje nerviranja uz te Kingse.. Ne postoji nerviranje koje ce matchovati popizd protiv Lejkersa u finalu zapada. Posle toga nisam gledao NBA do 2009.
January 5, 20205 yr +Jos nosim te oziljkeLejkerse mrzim iz dna duseNeverovatno kako ih je liga poguralaSent from my SM-G950F using Tapatalk
January 5, 20205 yr Author 48 minutes ago, Mos said: Ne postoji nerviranje koje ce matchovati popizd protiv Lejkersa u finalu zapada. Posle toga nisam gledao NBA do 2009. Lakse si preboleo... Ja sam poceo ponovo redaovno da gledam - prva utakmica nakon trejda Kazinsa je bila...
January 5, 20205 yr 7 hours ago, W.F.C. said: E ovo je Daj kos, prekonisavski klasik.. Ima spot. Jesu to isti ko i ćelav sam pa šta?
January 5, 20205 yr 5 minutes ago, ToniAdams said: Jesu to isti ko i ćelav sam pa šta? Isti samo su sad ostareli.
January 6, 20205 yr Opet se intenzivirala prica o Bogdanu u Lejkersima. Zbog njega licno bi mi bilo drago da ode, s druge strane, ne bih to voleo nikako, nemoguce je navijati za Lejkerse i jbnog Lemprona.