Have_Fun Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Ocerupasmo ih...onako Sakramentovski.. Fox je kriminalan! Mislis, Pelikani su ocerupali Kingse :/Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 4 minutes ago, Have_Fun said: Mislis, Pelikani su ocerupali Kingse :/ Sent from my SM-G950F using Tapatalk Pa to... Jedino je Barns odigrao odlicnu utakmicu, konstantno od pocetka do kraja.. ostali sa gomilom gluposti. Mada su Pelikani realno fina ekipica..
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Evo bas gledam i statse sad, sa Foxom na terenu -21, plej koji je bacanja sutirao 5/11 , i napravio mnogo gluposti i losih odluka.
W.F.C. Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Kec al se secas dindongovske pesme Buma bada bum bum Bum bada bada Kao Veber i Divac Vlada I ja nosim Dada 😁
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Kao kroz maglu, vise se secam kad sam isao u os. ja sam bacao na kos Bese manje nerviranja uz te Kingse..
W.F.C. Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 (edited) E ovo je Daj kos, prekonisavski klasik.. Ima spot. Edited January 5, 2020 by W.F.C.
omiljeni Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Kad operes ruke u Nisavi onda pocnes dobro da repujes, ali u kosarci vise ne mozes vola da ubodes
Joe D Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 to je zato sto su bugari prali ruke u njoj uzvodno
Amos Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Bese manje nerviranja uz te Kingse.. Ne postoji nerviranje koje ce matchovati popizd protiv Lejkersa u finalu zapada. Posle toga nisam gledao NBA do 2009.
Have_Fun Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 +Jos nosim te oziljkeLejkerse mrzim iz dna duseNeverovatno kako ih je liga poguralaSent from my SM-G950F using Tapatalk
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 48 minutes ago, Mos said: Ne postoji nerviranje koje ce matchovati popizd protiv Lejkersa u finalu zapada. Posle toga nisam gledao NBA do 2009. Lakse si preboleo... Ja sam poceo ponovo redaovno da gledam - prva utakmica nakon trejda Kazinsa je bila...
ToniAdams Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 7 hours ago, W.F.C. said: E ovo je Daj kos, prekonisavski klasik.. Ima spot. Jesu to isti ko i ćelav sam pa šta?
W.F.C. Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 5 minutes ago, ToniAdams said: Jesu to isti ko i ćelav sam pa šta? Isti samo su sad ostareli.
goofs Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Opet se intenzivirala prica o Bogdanu u Lejkersima. Zbog njega licno bi mi bilo drago da ode, s druge strane, ne bih to voleo nikako, nemoguce je navijati za Lejkerse i jbnog Lemprona.
Recommended Posts