precog Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 nije im justin james bas toliki odron da ga drze zakucanog na klupi, mogli bi da mu daju sansu u ovoj sezoni.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 2, 2020 Author Posted December 2, 2020 1 hour ago, precog said: nije im justin james bas toliki odron da ga drze zakucanog na klupi, mogli bi da mu daju sansu u ovoj sezoni. Pa i nije, ali vec u bablu mu je minute uzeo Daquan, i cini mi se bolje ih koristi/iskoristio... Ali definitivno sezona gde trebaju da vide pored njih dvojice sta mogu i ova trojica sa drafta. Haliburton mozda cak i bude starter pre ucveljenog Badija. Izjavio Volton juce da jos ne zna ko ce mu biti startna dvojka. A za Wudarda takodje imam dobar osecaj. Treba videti i da li Bagli moze da spoji 5 utakmica bez da se povredi, da li moze da igra bar solidnu odbranu i da li mozda moze do 32-3% za 3p... Sve u svemu sezona bez nekih ocekivanja, pa mozda i prijatno iznenade iako su u rekonstrukciji.
pbg12345 Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 2 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Trenutno... PG: De’Aaron Fox, Cory Joseph, Kyle Guy, Quinton Rose SG: Buddy Hield, Tyrese Haliburton, Jahmi’ us Ramsey SF: Harrison Barnes, Glenn Robinson III, DaQuan Jeffries, Robert Woodard, Justin James, Vince Edwards PF: Marvin Bagley, Nemanja Bjelica, Frank Kaminski C: Richaun Holmes, Hassan Whiteside, Jabari Parker, Chimezie Metu ovo cak i ne deluje toliko lose, posebno visoki deo ekipe ali opet, jebes nba ekipu gde su nominalno hild i barns u 3 najbolja igraca 2 katastofalna ugovora koji ce tek doci na naplatu da su na ta dva mesta za te pare dva odgovarajuca igraca u nba okvirima, druga bi se pesma pevala, posto ovaj ostatak ekipe je vise nego solidan u nekom scenariju gde fox napreduje i potpuno preuzima konce ekipe, bagli ostaje zdrav i nadje svoje mesto i neko od ovih klinaca izbaci hilda iz prve petorke mozda i bude nesto od njih mada sanse da se tako razviju stvari su minimalne sto bi rekao @ZokiAsov ubio ih divac ko granom
Amos Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 @Kec u Nisu ljudi kec uNisu nemoj da se ljutis ali ti si bas poseban tip mazohiste 1 1
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 2, 2020 Author Posted December 2, 2020 Sto da se ljutim, naprotiv:) Sta znam, ne mogu ja to tako, e ove sezone cu da navijam za Sanse, Netse ili nekog treceg ciji mi se tim dopada... 1
iDemo Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Meni malo trulo sto su prodali trejdovali Rubija...
goofs Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Pa sedeo bi im na klupi, a nije za to, a i moras nesto valjano da das da bi dobio nesto za uzvrat
MiddleClass Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Jel sad ekipica odavde navija za Houkse? Pitam za druga
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 3, 2020 Author Posted December 3, 2020 On 2.12.2020. at 13:29, pbg12345 said: ovo cak i ne deluje toliko lose, posebno visoki deo ekipe Hoce startovat Holms ili Wajtsajd?
Svarog Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 3 hours ago, MiddleClass said: Jel sad ekipica odavde navija za Houkse? Pitam za druga neko da ode u 23. blok da precrta dres 1
ArleKino Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Ne znam gdje bih stavio ovaj Giričekov intervju pa evo ovdje. 1
Djuro Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 haha, Gira, koja dileja jos uvek se, medju kosarkasima, prepricava onaj njegov obicaj da momak leti business klasom, dok mu se zena i cerka guzvaju u ekonomskoj. kralj.
pbg12345 Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 vazda sam pisao da je igracina u najavi ostaje samo da savlada da pravi manje od faula po minuti na terenu i nebo je granica
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 12, 2020 Author Posted December 12, 2020 Ma daaj, igrao protiv Dz. Parkera... Nurkic im nije igrao, tesko ce on vidjati minute pored njega i Kantera.. Ali Fox sa maksimalnim....
Recommended Posts