December 2, 20204 yr nije im justin james bas toliki odron da ga drze zakucanog na klupi, mogli bi da mu daju sansu u ovoj sezoni.
December 2, 20204 yr Author 1 hour ago, precog said: nije im justin james bas toliki odron da ga drze zakucanog na klupi, mogli bi da mu daju sansu u ovoj sezoni. Pa i nije, ali vec u bablu mu je minute uzeo Daquan, i cini mi se bolje ih koristi/iskoristio... Ali definitivno sezona gde trebaju da vide pored njih dvojice sta mogu i ova trojica sa drafta. Haliburton mozda cak i bude starter pre ucveljenog Badija. Izjavio Volton juce da jos ne zna ko ce mu biti startna dvojka. A za Wudarda takodje imam dobar osecaj. Treba videti i da li Bagli moze da spoji 5 utakmica bez da se povredi, da li moze da igra bar solidnu odbranu i da li mozda moze do 32-3% za 3p... Sve u svemu sezona bez nekih ocekivanja, pa mozda i prijatno iznenade iako su u rekonstrukciji.
December 2, 20204 yr 2 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Trenutno... PG: De’Aaron Fox, Cory Joseph, Kyle Guy, Quinton Rose SG: Buddy Hield, Tyrese Haliburton, Jahmi’ us Ramsey SF: Harrison Barnes, Glenn Robinson III, DaQuan Jeffries, Robert Woodard, Justin James, Vince Edwards PF: Marvin Bagley, Nemanja Bjelica, Frank Kaminski C: Richaun Holmes, Hassan Whiteside, Jabari Parker, Chimezie Metu ovo cak i ne deluje toliko lose, posebno visoki deo ekipe ali opet, jebes nba ekipu gde su nominalno hild i barns u 3 najbolja igraca 2 katastofalna ugovora koji ce tek doci na naplatu da su na ta dva mesta za te pare dva odgovarajuca igraca u nba okvirima, druga bi se pesma pevala, posto ovaj ostatak ekipe je vise nego solidan u nekom scenariju gde fox napreduje i potpuno preuzima konce ekipe, bagli ostaje zdrav i nadje svoje mesto i neko od ovih klinaca izbaci hilda iz prve petorke mozda i bude nesto od njih mada sanse da se tako razviju stvari su minimalne sto bi rekao @ZokiAsov ubio ih divac ko granom
December 2, 20204 yr @Kec u Nisu ljudi kec uNisu nemoj da se ljutis ali ti si bas poseban tip mazohiste
December 2, 20204 yr Author Sto da se ljutim, naprotiv:) Sta znam, ne mogu ja to tako, e ove sezone cu da navijam za Sanse, Netse ili nekog treceg ciji mi se tim dopada...
December 3, 20204 yr Pa sedeo bi im na klupi, a nije za to, a i moras nesto valjano da das da bi dobio nesto za uzvrat
December 3, 20204 yr Author On 2.12.2020. at 13:29, pbg12345 said: ovo cak i ne deluje toliko lose, posebno visoki deo ekipe Hoce startovat Holms ili Wajtsajd?
December 3, 20204 yr 3 hours ago, MiddleClass said: Jel sad ekipica odavde navija za Houkse? Pitam za druga neko da ode u 23. blok da precrta dres
December 8, 20204 yr haha, Gira, koja dileja jos uvek se, medju kosarkasima, prepricava onaj njegov obicaj da momak leti business klasom, dok mu se zena i cerka guzvaju u ekonomskoj. kralj.
December 12, 20204 yr vazda sam pisao da je igracina u najavi ostaje samo da savlada da pravi manje od faula po minuti na terenu i nebo je granica
December 12, 20204 yr Author Ma daaj, igrao protiv Dz. Parkera... Nurkic im nije igrao, tesko ce on vidjati minute pored njega i Kantera.. Ali Fox sa maksimalnim....