Filozof manijak Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Ali izrazi lica Peje i Vlada, neprocenjivo
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 Sto je najgore, takav je bio veci deo utakmice GSW cini mi se uspeli da postave novi rekord .. promasili prvih 17-18 suteva za 3p.. imalo je tu jos dosta materijala
pbg12345 Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 nivo igre kojom bi iz hale kraj morave bili ispraceni sa -20
pbg12345 Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 nego, jel obavljate svoju gradjansku duznost i glasate za nase decke? nemoj posle neko drugi kriv sto nema bjelice na ol staru
Delija67 Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Ja sam onomad gradjanskom duznoscu ucestvovao u uguravanju Zaze Paculije na ol star, pa su ga ipak preskocili, tako da me od tada zabole da obavljam duznost, a zabole me i za ol star kao takav.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 13, 2020 Author Posted January 13, 2020 Nemanja Bjelica is probable for tomorrow’s game against Orlando. Cory Joseph (illness) and Marvin Bagley(foot) are questionable. Bogdan Bogdanovic (ankle) and Richaun Holmes (shoulder) are out. Pored svega, i sa ovim ih bas "hoce" ove sezone..
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 13, 2020 Author Posted January 13, 2020 Furnije se nudi? Ili je i on uzivao nekada uz Peju i Bibija bez hemije:)
goofs Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Holms se bas sjebo, nece ga biti 2-3 nedelje, videcemo da li ce Bejgli uspeti da zakrpi tu rupu (nece). Kingsi ako se ne trgnu u sledecih 5-6 utakmica (i ovako sakati) mogu da pocnu ozbiljnije da razmisljaju o tankovanju, sto bi verovatno bio svojevrstan neuspeh za ovu sezonu. Btw, Volton je i prosle godine imao velike muke sa povredama, ili lik bas nema srece ili radi nesto pogresno na treninzima.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 13, 2020 Author Posted January 13, 2020 Mislim da nije do treninga, sve ove povrede su bile bas na utakmicama.. Bogdan mi je jedino malo misterija, ne znam da li je jos uvek povredjen ili mu se vise ne igra.. pa se ceka nesto.
1n54jd3r Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Bjelica opet odigrao profesorski...sto nije sprecilo Kingse da upisu jos jedan poraz...na polovini regularnog dela sezone manje vise su izgubili sanse za PO i samo GSW im gleda u ledja
Have_Fun Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 da se kladimo da ce insajder sad da dodje i napise da je bjelica odigrao doktorski? :D
Have_Fun Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 pu jbt sjebao si me i bio brzi xD video sam da si promasio topic i pisao na ABA
1n54jd3r Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 1 hour ago, Have_Fun said: pu jbt sjebao si me i bio brzi xD video sam da si promasio topic i pisao na ABA kad si vec vrli prorok, mogao si da predvidis da cu bit` brzi elem, mogle su sudije i da svirnu faul za kraljeve u poslednjem napadu za izjednacenje
Recommended Posts