January 10, 20205 yr Author Sto je najgore, takav je bio veci deo utakmice GSW cini mi se uspeli da postave novi rekord .. promasili prvih 17-18 suteva za 3p.. imalo je tu jos dosta materijala
January 10, 20205 yr nego, jel obavljate svoju gradjansku duznost i glasate za nase decke? nemoj posle neko drugi kriv sto nema bjelice na ol staru
January 10, 20205 yr Ja sam onomad gradjanskom duznoscu ucestvovao u uguravanju Zaze Paculije na ol star, pa su ga ipak preskocili, tako da me od tada zabole da obavljam duznost, a zabole me i za ol star kao takav.
January 13, 20205 yr Author Nemanja Bjelica is probable for tomorrow’s game against Orlando. Cory Joseph (illness) and Marvin Bagley(foot) are questionable. Bogdan Bogdanovic (ankle) and Richaun Holmes (shoulder) are out. Pored svega, i sa ovim ih bas "hoce" ove sezone..
January 13, 20205 yr Holms se bas sjebo, nece ga biti 2-3 nedelje, videcemo da li ce Bejgli uspeti da zakrpi tu rupu (nece). Kingsi ako se ne trgnu u sledecih 5-6 utakmica (i ovako sakati) mogu da pocnu ozbiljnije da razmisljaju o tankovanju, sto bi verovatno bio svojevrstan neuspeh za ovu sezonu. Btw, Volton je i prosle godine imao velike muke sa povredama, ili lik bas nema srece ili radi nesto pogresno na treninzima.
January 13, 20205 yr Author Mislim da nije do treninga, sve ove povrede su bile bas na utakmicama.. Bogdan mi je jedino malo misterija, ne znam da li je jos uvek povredjen ili mu se vise ne igra.. pa se ceka nesto.
January 14, 20205 yr Bjelica opet odigrao profesorski...sto nije sprecilo Kingse da upisu jos jedan poraz...na polovini regularnog dela sezone manje vise su izgubili sanse za PO i samo GSW im gleda u ledja
January 14, 20205 yr da se kladimo da ce insajder sad da dodje i napise da je bjelica odigrao doktorski? :D
January 14, 20205 yr On 14. 1. 2020. at 6:22, Have_Fun said: pu jbt sjebao si me i bio brzi xD video sam da si promasio topic i pisao na ABA kad si vec vrli prorok, mogao si da predvidis da cu bit` brzi elem, mogle su sudije i da svirnu faul za kraljeve u poslednjem napadu za izjednacenje