February 28, 20205 yr Posle 8 set lopti, konačno. Uh, ljut je Nole na publiku. A Cicipas se samo smeška. Ko god da mu sutra dođe, on ga čeka odmoran.Ma jok. Kljako se nije umorio ništa prethodnih dana
February 28, 20205 yr Brejk. Nole deluje svežije u 3. setu... Neverovatno ali istinito. [emoji33]Sent from my SM-N950F using no brains...
February 28, 20205 yr Totalno lud čovek. Baš mi je nekako žao Monfisa. Igrao je sjajno, uništio je Novaka u prvom setu, sigurno je u jednom momentu video sebe kako pobeđuje i onda se pojavio monstum Novak. Mentalna gromada.
February 28, 20205 yr Jebote...Šta izvuče ovaj naš... [emoji54]Sent from my SM-N950F using no brains...
February 28, 20205 yr I opet Gael potvrdio svoj teniski lajf moto, obdaren je neverovatnim fizickim predispozicijama, i samim tim sto je profesionalac, paradoks je da je najnespremniji fizicki na turu. I tako celu karijeru. Steta.Bravo Noksi.
February 28, 20205 yr Totalno lud čovek. Baš mi je nekako žao Monfisa. Igrao je sjajno, uništio je Novaka u prvom setu, sigurno je u jednom momentu video sebe kako pobeđuje i onda se pojavio monstum Novak. Mentalna gromada.Meni nije, naceo ga (da ne kazem umorio, ajd [emoji38] ) Filip u Marseju i Roterdamu a Novak evo dokrajcio. Jeste simpa ali dosadio mi folirant već. Đoknulo ga je fino Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 28, 20205 yr treći set je nebitan, Monfils je izgubio posle svojih meč lopti, tad je završio meč i statirao do kraja. malo ga je još pogurao ballboy kad ga je prekinuo između 1. i 2. servisa na Novakovoj set lopti
February 28, 20205 yr Author 14 minutes ago, Arkadija said: Totalno lud čovek. Baš mi je nekako žao Monfisa. Igrao je sjajno, uništio je Novaka u prvom setu, sigurno je u jednom momentu video sebe kako pobeđuje i onda se pojavio monstum Novak. Mentalna gromada. +10000000 jedan daniel taro ima pobedu protiv novaka