James Marshall Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Čeda inače uvijek postavlja prava pitanja, i juče je postavio možda ključno pitanje, koje ne znam zašto se godinama izbjegava Zašto policija nije hapsila Lepu Lukić?
Frank Pembleton Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Realno su ošišali klasični Utisak nedelje, gdje je Olja prvo trošila vrijeme na budalaštine, pa smo gledali dodge ball Kona i Jankovića, gdje je ona njih nešto na finjaka pokušavala da stisne i iscijedi nešto od njih ali su se ovi migoljili, a jedini koji je mogao nešto da kaže, Radovanović, je bio u zapećku a ni on nije htio da gazi do kraja, valjda zbog ove dvojice. Žali bože vremena, realno ništa nismo čuli. A ovamo WWE Raw, Sunday night edition. Ideja Oljina da će uspeti tek tako da "iscedi" nešto iz ove dvojice je, da tako kažem, naivna.Oni nisu glupi ljudi, a već su dovoljno proveli u sistemu da znaju da se "sačuvaju"... ... Shiit has hit the fan...
pbg12345 Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 ne mogu se porediti te dve emisije beckovic pokusava napraviti ozbiljnu emisiju i u startu ima dva veliak problema, predstavnici vlasti i oni bliski vlasti gotovo po pravilu odbijaju da dodju i drugo, jbg emisiju radi na televiziji koja nema nacionalnu ferekvenciju i nije u ponudi jednog od dva najveca kablovska operatera sa druge strane ovo na pinku ima jedinu ulogu da "pokrije" utisak nedelje sadrzaj je vise "zabavan", a gosti su (sta god ja milio o njima) iz top ponude u smislu popularnosti
hefaca Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Darija i Ceca nikad atraktivnije, sad dal zbog gabora sa strane, dal zbog toga sto su cutale ...
April Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Jel ima šanse da ne pišemo o ovim kretenima? Msm, to im je i bio cilj...
James Marshall Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Na temi o njima? Pa ono, nije da im povećavamo broj klikova ili im guramo neke pare u džep, a ko neće da čita, ne mora da otvara temu.
Jimmy Kowalski Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Da bi pisali o njima, morate da ih gledate. Znaci da su uspeli u svojoj nameri..
duda Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Nisam gledala dotičnu emisiju. Videla ko su gosti i utisak mi je koliko se Darija srozala ovde. Mislim sama činjenica sa kim je u društu. Onaj nekadašnji selfi sam i mogla da joj podvedem pod iznuđen, ali sad je zacementirala.
James Marshall Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Ma meni je odmah izgledala kao neko ko bi radije bio Ceca nego dr epidemiolog.
Frank Pembleton Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Da bi pisali o njima, morate da ih gledate. Znaci da su uspeli u svojoj nameri..Pa onda treba da se ukine ceo topik...... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts