Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2019/2020

Featured Replies

That said, bice oni i dalje odlican season team. Verovatno 3.-5. na zapadu.

• Replies 8.6k
  • Views 670.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

3 minutes ago, Joe D said:

ne otvara to njemu nikakav prostor koji inace ne bi imao. jedino ga dodvodi u opasnost da bude defanzivno eksponiran, jer sad nema ko da ga sakrije. 

Mislim i na defanzivni prostor, u smislu da će morati mnogo više da se trudi oko odbrane sada.

denver sledece sezone prvi ili drugi na zapadu, prva ili druga najefikasnija ekipa lige

porter 20 10

u po zapada finale sa dalasom

Navodno je MPJ bio ozbiljno napenaljen da popravi odbranu po zavrsetku sezone, kazu da je sam bio svestan nedostataka u svojoj igri. Ne ocekujem spektakularni napredak, ali bilo kakvo poboljsanje je upgrade.

to je veca odgovornost, a ne prostor. prostor je ono sto on ostavlja u odbrani:fantom:

5 minutes ago, Mos said:

Secam se utakmice u kojoj je Grant potpuno nadigrao Kawhija i da sam zestoko popizdeo na Shaq-a i Barklija sto ga nisu pomenuli u postgame show-u. Koja je bila tekma u pitanju tacno se ne secam, ali mislim da ni ovi sa DNVR nisu toliko optimisticni kao ti da ce Nuggetsi ista moci da urade. A njima je posao da hajpuju.

ma ja se malo zajebavam

kao sto rekoh grant jeste bio bitan u po, ali mu se uloga malo precenjuje

donekle zato sto je i iznenadio svojom igrom

a zaboravlja se i da je ubacivao nesto kad je napad denvera umirao, odnosno njegov po doprinos napadacki je podjednako bitan kao i defanzivni

ok, falio je barton, ali nima svakako fali jos napadackih opcija za najvisi nivo, zato ja mislim da je njima daleko najbitnije da se porter dodatno razvije u tom segmentu i makar malo podigne defanzivnu

bitnije od toga da li ce pored njih igrati grent ili grin

Pa to, on je nista spec igrac. Neka 4-5 opcija u dobrom timu, samo je za ove bio kljucan jer im je ta pozicija ahilova peta. Ocekujem kvalitetan raspad u Detroitu ako stvarno planiraju da bude nosilac igre, lol. 

13 minutes ago, goofs said:

Navodno je MPJ bio ozbiljno napenaljen da popravi odbranu po zavrsetku sezone, kazu da je sam bio svestan nedostataka u svojoj igri. Ne ocekujem spektakularni napredak, ali bilo kakvo poboljsanje je upgrade.

ovo prvi put cujemo od nba igraca :rolleyes:

5 minutes ago, Mos said:

Pa to, on je nista spec igrac. Neka 4-5 opcija u dobrom timu, samo je za ove bio kljucan jer im je ta pozicija ahilova peta. Ocekujem kvalitetan raspad u Detroitu ako stvarno planiraju da bude nosilac igre, lol. 

da to ce biti iznimno zanimljivo za videti :D

ok, mozda ne za gledati, ali za ispratiti :fantom:

posli su putem kojim se redje ide ne ide

na kraju ce kljucevi te ekipe ostati kod dzanana i svjetislava

nije ni to lose, jebe ih samo sto se ne takmice u evrokupu nego u nba

1 minute ago, 189- said:

ovo prvi put cujemo od nba igraca :rolleyes:

nabacio 10 kila misica, trenirao footwork sa hakeemom. 

4 minutes ago, Joe D said:

nabacio 10 kila misica, trenirao footwork sa hakeemom. 

vA_1cRU0CAHtNXl6B3f_caVdKBBlFTUl0QhiCqzC

e to

31 minutes ago, Joe D said:

to je veca odgovornost, a ne prostor. prostor je ono sto on ostavlja u odbrani:fantom:

Potejto potato, moraće da podigne nivo u tom delu igre.

4 hours ago, pbg12345 said:

zaita mislis da je galinari na 3 2021 bolje resenje od hantera?

tu cak nije ni bitan hanter, vec cinjenica da su platili galinarija preko 60 m za 3 naredne sezone i sve to uz cinjenicu da su vec pokriveni na 4 (i 5)

mozda hanter nije neko koga treba cekati, mada ne vidim sto bi se otpisivao posle jedne sezone, ali poenta je u tome da su ovako mlad tim morali nadograditi na drugaciji nacin

lako moguce da ja nesto previdjam i  ne razumem, ali mi galinari za 60m deluje kao poslednje sto je trebalo na ovaj postojeci roster

Ma nisam bio sarkastican. Oni sa Galom dobijaju jako malo I neverovatno mi da bacaju ove pare na njega

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.