Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Далибор said:

pa nece da potpise mozda ove godine. a iako potpise ako kapiram, vazi od naredne sezone

Najavljuje se da će da potpiše već do 22. novembra, a i to što važi od sledeće sezone ipak znači da bi im trebalo brdo dobrih/solidnih one-year rentalsa, poput onoga što su Lejkersi imali prošle godine.

Posted

Koliko god cudno zvucalo, svidja mi se trejd iz ugla Kingsa, Di Vincenco je vec dobar igrac, a moze da postane odlican, igra u oba smera, i sto je najbitnije za Kingse igra odbranu!

Iljasova ce ionako odmah biti sutnut vrv, dok ovog gospodina DJ Wilsona ne poznajem bas... mozda bude i koristan.

Dobar prvi trejd novog gm.

• +1 2
Posted

Ma loš je trejd za Kingse,morali su više izvući.

Cov u Portlandu je bombonica.

• +1 1
Posted

Da Bogdan nije bio uzasno napadacki nekonstantan , i da je ponekad igrao odbranu, mozda bi i izvukli vise... Opet cu da ponovim da ga bas gotivim, samo sam realan.

A uz to je mogao da im ode ni za sta , tako da, dobro je ovo.

Posted

milvoki nastavlja istu igru. trebali su trenera da promene. opet ce ih neko odrati u plej ofu.

srecno bogiju. vazno da ce ici iz onog haosa u sakramentu. fox, begli, hild- cirkus 

Posted
1 hour ago, pbg12345 said:

jesi siguran da je dobio toliko?

Neko na tnjiteru rece da toliko ova trojica sto su upakovani nazad dobijaju, pa se pretpostavlja. Naravno da nisam fact-checkovao.

Posted

ma jok, bas zato mi ta cifra preterano zvuci

njih trojica sledece sezone 14,5

sa druge strane james ima ugovor na 1,5m

Posted

Mislim da nema teorije da Bogdan dobija vise od 15mil po sezoni. 

Iljasova ima negarantovani ugovor od 7milki, ja pretpostavljam da se to prenosi i na novi tim, mogu da ga vejvuju do dva dana nakon drafta, posle toga postaje garantovani.

Posted

sad vidim ovo za hardena u netsima

ma daaaj :D

ako se ostvari, zelim im da ne udju u po

Posted

Kako vreme prolazi, ja sam sve vise ubedjen da je Luka ozbiljne pare dao Divcu, da ga NE pokupe Kingsi na draftu.

• +1 1
Posted

najveci dobitak jelenova je sto su se ratosiljali raspalog kamenjara bledsoe-a. 

• +1 1
Posted

bedak je sto se bjelica nije spasio iz kangza. mada kapiram da ce da ga zadrze, za svaki slucaj, ako neko ogrebe beglija ili dune jaci vetar.

• Haha 1
Posted

Jej za Bogija!

On 15.8.2020. at 10:24, zorglub said:

Jedini kršten tim koji mi pada na pamet, a da ne blistaju sa dvojkama je Milvoki.

Posted

tri pika prve runde i dva prava na zamenu su baš brutalna cena za igrača u zadnjoj godini ugovora, valjda im je jrue bar dao neke garancije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...