Jump to content

NBA 2019/2020

Featured Replies

Smesno je kako je Kris Pol od proslogodisnjeg najgoreg ugovora lige sad postao trazena roba, a recimo Rasel Vestrbuk otisao u suprotnom smeru.

Rekao bih da Vestbruk nije bio tražena roba ni prošle godine

Citam, moguce  Kris Pol za Rikija plus Oubreta...

Ta priča se malo ohladila zadnjih dana, valjda zato što OKC nije zainteresovana za taj paket. Pol navodno hoće u Phoenix, možda bude i treći tim u igri...
22 minutes ago, goofs said:

Smesno je kako je Kris Pol od proslogodisnjeg najgoreg ugovora lige sad postao trazena roba, a recimo Rasel Vestrbuk otisao u suprotnom smeru.

Ta priča se malo ohladila zadnjih dana, valjda zato što OKC nije zainteresovana za taj paket. Pol navodno hoće u Phoenix, možda bude i treći tim u igri...

Ok, prošlo je skoro sat vremena blush.png

“The deal sends Chris Paul and Abdel Nader to the Suns for Kelly Oubre, Ricky Rubio, Ty Jerome, Jalen Lecque and a 2022 first-round pick, sources tell ESPN.”

Krivo mi za Kellyja al jbg...

17 minutes ago, ducca said:

Ok, prošlo je skoro sat vremena blush.png

“The deal sends Chris Paul and Abdel Nader to the Suns for Kelly Oubre, Ricky Rubio, Ty Jerome, Jalen Lecque and a 2022 first-round pick, sources tell ESPN.”

Krivo mi za Kellyja al jbg...

i meni, mnogo gotivim i njega i rubija. :sad:

ali brate, carlton banks je carlton banks, ipak je i sa 35 god solidan upgrade, donosi nam pobednicki mentalitet i know-how.

Edited by Sundance Kid

Presti samo gomila pikove.

Horder. Sad kad draftuje 15 dugackih krila bez suta i driblinga.

Imaju 17 pikova prve runde do 2026 :)

Bogme, Booker, Ayton i Paul, bice segzi kosarke u Arizoni

Nije ni Nadir beskoristan.. Bridzis..

"Thunder turned an aging Westbrook on a supermax into Oubre (expiring), Rubio (who is decent), 3 first round picks and 2 pick swaps".

Presti :ziga:

Klosari iz Blica spominju Denver , valjda hoce da menjaju za Davisa, mora  trac da se plati ali slika Davis-a je na naslovnoj strani, pa pretpostavljam da je on u toj prici.

Edited by Micko8

2 hours ago, goofs said:

Bogme, Booker, Ayton i Paul, bice segzi kosarke u Arizoni

plus bridges i cam johnson, snajperi iz ugla.

Guest
This topic is now closed to further replies.