Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Ne verujem da je to, mada nije isključeno. Taj Simmons je sigurno dosta jak novinar čim početkom novembra ima listu MVP kandidata, pa me ne bi čudilo ni da Hardena tako otpiše. :yawn2:

Posted

Simmons jeste dosta jak novinar, ali to je zapravo rekao Zach Lowe...Simmons ga je samo citirao.

Posted

a zaista, sta to zapravo znaci?

u kom kontekstu je receno?

Posted

Nemam pojma, slušam sad podcast, samo je pomenuo da je Zach to rekao negde.

Posted

Možda mislio poštar,deliveruje 

Posted

btw, kad smo kod Simmonsa, bio je pre par nedelja podcast sa Mat Damonom. Najzanimljiviji detalj je Damonova priča kako ga je, 2008.g. u finalu Celtics Lakers, u Staples centru napušio Phil Jackson, zato što je navijao za Celticse i drao mu se tu pored uveta :D 

Posted
2 hours ago, Ivo Petović said:

btw, kad smo kod Simmonsa, bio je pre par nedelja podcast sa Mat Damonom. Najzanimljiviji detalj je Damonova priča kako ga je, 2008.g. u finalu Celtics Lakers, u Staples centru napušio Phil Jackson, zato što je navijao za Celticse i drao mu se tu pored uveta :D 

to Met prica svako malo kad gostuje po late show-ima

Posted
78071815_10157683507313610_8030642550555541504_o.jpg?_nc_cat=111&_nc_ohc=nzOz4c6NKiEAQlYWM3mql8DcBGw6v4XdU2vap1r1Bnh60_9_je2uhqxDg&_nc_ht=scontent.fbeg2-1.fna&oh=a62635c5bede2d6152ba501e5e4ab483&oe=5E40E985

jokara puru dohvatio. 
Je l' to Jokara smrs'o?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted

Izgleda sasvim iskreno - na obe strane. Ispade ljudina... 

Kyrie Irving Shows Love To Boston Celtics Players Postgame

Posted

neverovatno koliko se zona koristi u nba u poslednje dve sezone. pre 5-10 godina su neki timovi igrali, ali vrlo retko. Sad ima vise timova koji igraju nego koji ne igraju. Da mi je pre 5 godina neko rekao da ce ozbiljna nba ekipa sa uspehom da igra triangle + 2 mislio bi da je lud, to su igrali samo koledzi. 

Posted

Luka sam drzi Mavse protiv Sunsa, tacno bi gubili jedno 20ak razlike, malo potpomaze Hardaway i to je to.

Spursi pobedli PGa i Kawhi-ja, ne verujem.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted
8 hours ago, iDemo said:

Izgleda sasvim iskreno - na obe strane. Ispade ljudina... 

Kyrie Irving Shows Love To Boston Celtics Players Postgame

Kad se ovako znojavi obrisu o fensi odecu, covek mora da ode kuci da se presvuce i tek onda u striptiz klub

Posted

smailaga zaigrao u g ligi

verujem da ce ga brzo prebaciti

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...