Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted (edited)

To nije loša ideja. Na Houston - Denver bila je situacija kad  je Tori Kreg skočio da čelendžuje Hardenov šut za tri, nije ga pipnuo, prošao pored njega, ali je ovaj gurnuo noge napred i još ga udario rukama po glavi. Naravno, sviran faul. Meloun čelendžuje i sudije potvrde odluku. Bizarno.

Edited by Ivo Petović
Posted

Meni je losa ideja i to nije resenje za bacakanje sutera. To ponasanje treba da iskorene tako sto nece uopste svirati faul pa se ti bacakaj kolko hoces ili (jos bolje) tehnickom za takav pokusaj. Medjutim, kako su oni u fazonu da se napadac, pogotovo ako je zvezda, po svaku cenu stiti, nece to uraditi..

Posted

pa prestali su to da sude u playoffu prosle sezone i igraci i uprava houstona nije moga da dodje sebi do trece utakmice sa golden stateom

Posted

Uvesce nba cetvorku pa nece vise smarati sa trojkama... mmw!

Posted

Ljustenje u Dalasu, ne vidim ko u plejofu moze da dobije zdrave Kliperse. 

Posted

kontra 4v1  i george sutira trojku i promasi... 

Posted
11 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Meni je losa ideja i to nije resenje za bacakanje sutera. To ponasanje treba da iskorene tako sto nece uopste svirati faul pa se ti bacakaj kolko hoces ili (jos bolje) tehnickom za takav pokusaj. Medjutim, kako su oni u fazonu da se napadac, pogotovo ako je zvezda, po svaku cenu stiti, nece to uraditi..

Takvo pravilo vec postoji. Ako igrac namerno izbaci noge napred, on je taj koji cini faul, ne defanzivac... Al aj ti to sudi Hardenu... Zato im se sve naplati u playoffu, jbg, negde mora

Posted

Ok, onda je trulo sto ne primenjuju stalno i prema svakome. Koliko god politika zastite napadaca imala opravdanje u tome sto publika dolazi zbog njih, izrodila je ovako ponasanje koje iritira..

Posted

Simmons je juce imao odlican izraz za Hardenovu karijeru: Karl Meloun bekova.

Posted

Obojica veliki majstori, nema šta.

Posted
1 hour ago, Mos said:

Simmons je juce imao odlican izraz za Hardenovu karijeru: Karl Meloun bekova.

pojasnjenje?

Posted

verovatno se odnosi na broj šutnutih penala po tekmi

Posted
verovatno se odnosi na broj šutnutih penala po tekmi
Pre na to da će biti uvek u vrhu lige, ali bez titule.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...