Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Walton je uradio pravu stvar sto je poslusao Viveka i za pomocnike izabrao trenere koji znaju vise i imaju vise iskustva od njega, pre svega Boba Beyera i Kokoskova. A nije lose sto Fox i Bagley mogu da gledaju kako treba da izgleda ekipa na terenu, pa da shvate da su oni ti koji treba da se prilagode timu, a ne obratno.. plus 1.
1n54jd3r Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Bogi ima win-win situaciju...ako bude drzao ovaj nivo, dobice ugovor kakav zeli...da li u Kingsima ili u nekom od contender-a
pbg12345 Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 (edited) vaistinu mvp a i bogdan na nivou unazad 15ak dana spada medju bolje bekove lige nego, svratio da pohvalim barnsa sto za veceras, sto inace ove sezone, ali vidim vec ste sve rekli juce ovako racionalan, sa ovim procentima suta i zalaganjem u odbrani, odlican je za tim Edited November 26, 2019 by pbg12345
pbg12345 Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 o jebem ti sve kako diletantski prosuse lepu prednost za par minuta to lici na one kingse iz prethodne dve sezone moze se ovo dobiti, ali moraju pogadjati za tri taman fali tih nekoliko bjelicinih poena pre svega
pbg12345 Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 (edited) a jebem mu mnogo bi im znacila ova pobeda bogdan i bjelica najlosiji kod kingsa zbirno sutirali 6/27, trojke 2/18 bogdan pojeo govno na kraju, sutirao iz nemoguce situacije preko dvojice, jos je prilazio i treci igrac od badija koji je ostao sam na bukvalno dva metra em je imao bolju poziciju, em bi bilo postenije da je posledji sut na utakmici "uzeo" covek koji je ubacio preko 40 poena veceras jbg bice bolje jednu pobedu su od 8 mesta, sledeca je protiv file, poslednja na ovoj turneji tesko ce tu pobede, nema ko da iole sacuva embida, veceras ih je i kanter solidno izmaltretirao ako se embidu bude igralo ima da im ubaci 50 Edited November 26, 2019 by pbg12345
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Znaci Bogdan se toliko trudio da ponisti Badija celu utakmicu, na kraju i uspeo - iako je ovaj dao 11 trojki..., a jbg bas, steta! Mada i Wolton...ne znam sta mu je trebao Dzajls pravo niotkuda skoro celu 4-tu cetvrtinu.. Realno mislio sam da nece biti sansi, posebno jer je druga u dva dana, svakako bas iznad ocekivanja.
goofs Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 jbg, bad luck. Ruku na srce, Bogdan je zaboo jednu napad pre toga, a i ne postoji unverzum u kom bi Badi Hild dodao loptu bilo kome iz ove situacije. Ali kad crtas napad za pobedu, crtas ga za lika koji je ubacio 40 to vece. Ovo je bio jos jedan (serbian) double jew blef Voltona, kao ono protiv Lejkersa. Kingsi ove sezone vec 4 utakmice zavrsavaju unutar 2 poena razlike (2:2 skor). Mislim da su prosle imali jedno 10-15 takvih utakmica.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Sad ostaje da se vadimo na Embida , da bude bar onih 2-2 po istoku, a pre dolaska Debelog u subotu u lepih 23 h
goofs Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Embid sinoc 0 poena, 0/11 iz igre i 0/3 slobodna bacanja. Ili Kingsi dobijaju u Fili, ili ce da im se usere u zivot najstrasnije i da nadoknadi ovo propusteno.
Amos Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Jezivo sutersko vece Bogdanovica, da je ubacio bar pola od onoga sto je sutirao odvalili bi ih.
Ivo Petović Posted November 26, 2019 Author Posted November 26, 2019 (edited) btw, slušao sam pre neki dan Zacha Lowea sa Doris Burke (koja je btw sjajna). Čak je i nerd Zach počeo stidljivo da pominje da ovoliko šutiranje trojki počinje da smara (makar jedno 10 šutiranih trojki po utakmici je van svake pameti i rezona). Doris reče da je, čini mi se, Doc Rivers održao neki trening gde je igračima zabranio da šutiraju trojke, i da su svi do jednog uživali u istom više nego ikad. Mora se nešto menjati. btw 2, Luku ozbiljni ljudi stavljaju u istu rečenicu sa Birdom i Lebronom. Neverovatno šta dečko radi. Samo je Bill Simmons verovao, on je još pre 20 dana rekao da mu je Luka drugi pik za MVP-ja, sad je verovatno prvi. Da ne govorim šta je pričao prošle godine Edited November 26, 2019 by Ivo Petović
189- Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 mene doris burke bas nervira i uvek sam na ivici da muteujem stream kada komentarise. btw, istina ovo za trojke, bas smaraju sa 40+ suteva za tri. u istom podu rekose da je hollinger predlagao da se oduzmu tri slobodna bacanja kada se faulira pri sutu za tri i da se i tu sutira dva puta kao kod obicnog faula. sto i nije toliko losa ideja, ako nista drugo samo zbog toga sto bi manje gledali ona bacakanja sutera i pokusaja na svaki nacin da isforsiraju kontakt sa defanzivcem. u 2:30 igraju dallas - clippersi.
Recommended Posts