Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2019/2020

Featured Replies

3 minutes ago, goofs said:

ma daj, sta u klipersima su sve filozofi i erudite. ovakve gluposti mogu da se nadju za poneke individue u svakoj ekipi

dobro, ima jos antivaksera, ali koliko ima bluelivesmatterovaca? ako me vuces za jezik, reci cu: volim mpj-a ali bojim se da je qanonovac.

eto, reko sam.

a kako ja volim da kazem: nba je pre svega jedan veliki biznis.

• Replies 8.6k
  • Views 670.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ejTKtYi.jpg

Ključni trenutak utakmice...

19 razlike, Jamal izgleda povređen, na klupi LAC već počinje slavlje... I tako...

I dalje mislim da prolaze Klipersi, samo ponekad zaboravim da su svi ti igrači bili pretežno luzeri tokom svojih karijera. Izuzev Kawhija naravno, što i vidimo.

3 hours ago, Mos said:

I dalje mislim da prolaze Klipersi, samo ponekad zaboravim da su svi ti igrači bili pretežno luzeri tokom svojih karijera. Izuzev Kawhija naravno, što i vidimo.

Klipersi su trenutno uzdrmaniji, tako da bih im dao 50-50 sanse. Mnogo ce da zavisi od PG13, on ako udje u luzerski mod eto dobre sanse za Somborca & co.

Mislim da nije problem u PG13 koliko u ostalima, nema Lu Vilijamsa ni Montreza, nista ne rade, Markus Moris ispada treci igrac ekipe, a lik je debil. I mislim da njima nije problem to sto se Denver raspuca, to je nesto na sta moras potencijalno da racunas, koliko sto upadnu u zutu minutu u napadu koja ume da traje celu cetvrtinu, pogube se i kao da odustanu od bilo kakvog game-plana i udri 1na1. Mnogo oni jos rezerve imaju, ali ako ne aktiviraju tu rezervu dzaba im da idu na Lejkerse.

I još je Markus Moris najavio odlazak iz babla oko 13. septembra zbog toga što njegova žena treba da se porodi. Mogao bi danas ili sutra prepodne malo da se raziđe.

-1. senior je zlata vredan u ovoj seriji

4eu3xm.jpg

Moze li neko od forumasa koji su se pretplatili na The Athletic da nam kopiraju ovde najnoviji tekst "Analytical Lookaround: Nikola Jokic’s decision making and shot selection"

@napadaj bolje obriši ovo i šalji na pm, zaštićeno je kopirajtom.

Ako nas Disney, Warner, EA Games, EMI i Universal ne proganjaju u ovoj državi zbog brda piraterije sa torenata, ne verujem ni da će The Athletic mene da juri zbog jednog teksta.
A i svakako je kasno za edit.

@napadaj izvinjenje sa moje strane...nisam ni pomislio na copyrights

država kako-tako, ali na ovom forumu se uvek pazilo na deljenje torenta u javnosti i slične aktivnosti :sleep: verovatno nije bitno, no bar da napomenem za ubuduće...

3 minutes ago, Calavera said:

država kako-tako, ali na ovom forumu se uvek pazilo na deljenje torenta u javnosti i slične aktivnosti :sleep: verovatno nije bitno, no bar da napomenem za ubuduće...

Naš server nije u Srbiji, a tamo gde jeste, malo se ozbiljnije prati copyright...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.