Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2019/2020

Featured Replies

• Replies 8.6k
  • Views 670.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

jbt, klipersi u drugom svega 35 poena :hail:

2 hours ago, Mos said:

Prestajem da gledam, mozda pomogne

Lac nema odbranu protiv ovoga. Samo treba otici na vreme u krevet u utorak.

nisam gledo utakmicu, ali kapa dole koucu mou. kako u svakoj seriji pusti 1 do 2 utakmice niz vodu, onda u 2. poluvremenu 5. pusti magiju pa samo dozira i demoralise protivnika. neverovatan lik. nije mi jasno sta radi, ali zato sam ja ubogi skaut a on nba hedkouc.

vidim klipersnejsn kuka na doka, kao da pustis ivicu da igra pobedili bismo hahah

2 minutes ago, fancy claps said:

nisam gledo utakmicu, ali kapa dole koucu mou. kako u svakoj seriji pusti 1 do 2 utakmice niz vodu, onda u 2. poluvremenu 5. pusti magiju pa samo dozira i demoralise protivnika. neverovatan lik. nije mi jasno sta radi, ali zato sam ja ubogi skaut a on nba hedkouc.

vidim klipersnejsn kuka na doka, kao da pustis ivicu da igra pobedili bismo hahah

vidi se da nisi gledo, pj je igro samo u garbidž tajmu :sleep:

Mislim da niko nije iznenadjen.

E jbg, mislio sam da ce Klipersi zaustaviti Lejkerse i Lebrona. Mrka kapa...

2 hours ago, Joe D said:

vreme je da se stavi avatar

Kaži ti meni da je Jokara malo tamnije puti kakvi bi se sve halospevi razvlačili po mrežama. A ovako Marej dobio Jutu sa onih 50, Milsap sa 6p okrenuo gm 5. 

Mene i dalje drzi adrenalin od ove rolerkoster utakmice...od nadanja i lozenja, preko totalne apatije i prihvatanja poraza, pa do iskre nove nade i povratka, do totalne euforije kada su preuzeli vodjstvo i povecavali ga ko matori...Jokic je bog kosarke! Neatletski, detinjasti, spori ali ipak bog.

22 minutes ago, theanswer said:

Kaži ti meni da je Jokara malo tamnije puti kakvi bi se sve halospevi razvlačili po mrežama. A ovako Marej dobio Jutu sa onih 50, Milsap sa 6p okrenuo gm 5. 

Za specijalan užitak kiselosti, čekiraj ESPN twitter feed u doba utakmice večeras. 

po meni nazalost sustina:

ne verujem da ce nba pustiti da smol market tim antivaksera, homofoba i sto je najvaznije belaca pokvari sudar elejt imova.... pogotovo u situaciji u kojoj je nba opkoljen koronom, kinom i nfl-om sa svih strana... ali sto se kaze, ovo je 2020 sve je moguce, pa se mozda i nesto lepo desi...

28 minutes ago, theanswer said:

koga briga?

7 minutes ago, fancy claps said:

po meni nazalost sustina:

ne verujem da ce nba pustiti da smol market tim antivaksera, homofoba i sto je najvaznije belaca pokvari sudar elejt imova.... pogotovo u situaciji u kojoj je nba opkoljen koronom, kinom i nfl-om sa svih strana... ali sto se kaze, ovo je 2020 sve je moguce, pa se mozda i nesto lepo desi...

ma daj, sta u klipersima su sve filozofi i erudite. ovakve gluposti mogu da se nadju za poneke individue u svakoj ekipi

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.