Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Ma kakav Janis u Denveru. Pre će Lebron da potpiše zaDenver na svoju ruku u 39 godina nego što će bilo ko da pusti i dopusti da top 3 igrač lige ode u Denver.

Posted

Eto ga na, opet prica o trzistima i maleckom Denveru u koji niko nece. Nemojte smarati sa tim svakih nedelju dana, bogvamdava.

A tim sa 2 superstara sa max ugovorima nije nikakav problem, posebno ne u trenutnoj ligi gde timovi pakuju i po 4 takva igraca na roster. Ostalo bi pored Jokare i Giannisa dovoljno prostora da se pravi roster sa dosta dobrih role i depth igraca i da svi jedu i budu zadovoljni.

Posted
8 minutes ago, James Marshall said:

Meni je to težak SF iz mnogo razloga - kao prvo Denver kao tržište, franšiza, (i zainteresovanost i Janisa i lige da ga drže gore) kao drugo, ko će to platit', ima li Denver resurse za to planinarenje

Denver je veci grad od Milwaukeeja, sa odlicnom sportskom tradicijom. 

Posted
Just now, Peter Fan said:

sa odlicnom sportskom tradicijom. 

Lep način da se napiše NFL tradicijom. Košarka je prilično nebitna. Čak se njihovi mediji i sprdali do Jokića sa njom.

Posted
2 minutes ago, Mos said:

Lep način da se napiše NFL tradicijom. Košarka je prilično nebitna. Čak se njihovi mediji i sprdali do Jokića sa njom.

Govorim o tradiciji podrske pro timovima u gradu. Rockies su bili expasion team, a Avalanche dovedeni iz Kanade sto ilustrira da je trziste u ekspaniziji i da ima dovoljno interesovanja, i sljedstveno tome para i van ugovora. Da ne pricamo da je izuzetno atraktivan grad i po skoro svemu ispred MKE. Mislim, kad bi Janis uopste i razmatrao odlazak.

Posted
15 hours ago, Micko8 said:

Tehnika vodjenja lopte mu je  ocajna, kada pocne da je dribla osecaj je da ce odmah da je izgubi, nema ni neku  preteranu individualnu tehniku, go to go move, u odbrani je ocajan , ima dobar sut za tri poena i aktivan je na skoku to mu je plus .  On je neki Rudy Gay nivo igraca.

Rudy Gay je u svom prime-u pre nego sto su ga godine povrede onesposobile bio borderline all star i ubacivao uz solidnu efikasnost izmedju 18 i 20 poena po sezoni. U Memphis-u, Torontu i Sacramentu do povrede Ahilove tetive je igrao sasvim solidno i mogao je verovatno da bude treci najbolji igrac u ozbiljnom timu. Tako da ako je to MPJ plafon i ako Murray postane igrac vredan svog ugovora uz Jokica to je solidna osnova za tim koji moze da se bori za finale zapada. Ako ostane zdrav dogodine mislim da ce slika o njemu biti jasnija posle naredne sezone.

Posted
19 minutes ago, Mos said:

Ma kakav Janis u Denveru. Pre će Lebron da potpiše zaDenver na svoju ruku u 39 godina nego što će bilo ko da pusti i dopusti da top 3 igrač lige ode u Denver.

janis je super igrac, ali nikako top 3

precenjeni su,  sto on, a jos i vise milvoki

Posted
18 minutes ago, pbg12345 said:

janis je super igrac, ali nikako top 3

precenjeni su,  sto on, a jos i vise milvoki

I ako nije, blizu je, em je mlad, em atraktivan em ga hajpuju, to je bitnije ( ovoj priči koju sam ja počeo oko prelaska) od čistih košarkaških kvaliteta, ja bih uvijek uzeo Kavaja ispred njega ma koliko da je matoriji

Posted

Pa ono,nije mi TOP 3,ali jeste četvrti,ako ne računamo Karija i Durenta :D

Posted
28 minutes ago, Mos said:

pa nisu Nuggets baš ni krš franchize. nemoj zezati. Za Clipperse su svemirski brod, pa ovima to ne smeta da upiru u Kawhia, Georgea i da tako prave tim koji je favorit za titulu.

čak i da je to što vi trpujete o tolikom značaju big i small marketa (iako to nema nikakvo uporište u realnosti), to ne znači da ne treba bar da probaš da kupuješ elite tier igrače pod ugovorom i da onda probaš da ih zadržiš.

ako nemaš nikake ambicije da postaneš tim koji ima tradiciju i da bude uspešan franchize onda neka se prešaltaju u razvojnu ligu, a ako napraviš tim sa Jokarom i Giannisom onda imaš šansu da napraviš 1 jak legacy.

ja mislim da Nuggetsi imaju dobru budućnost i sa ovim što trenutno rade i da bi trebali da igraju na strpljenje, ali ako bi se ukazala prilika za Giannisa onda bi to već bila druga priča.

Posted

Ne pričaš takvu priču kad su Đetsi u pitanju :fantom:

Posted

Akcija na theathletic.com, tri meseca po 1 dolar, a puna pretplata je $8 mesečno.

Uzeo sam ovo i ubacio u kalendar podsetnik da otkažem 8. decembra. :D

Posted

Na stranu sto je nerealno da Janis dodje u Denver, odakle ideja da su Jokic i on dobar match? Ne mogu biti manje kompatibilni u napadu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...