goofs Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Bil Simons u podkastu je u fazonu ako se liga oduzi 2-3 meseca da mu Bruklin naprasno postaje favorit za titulu. Ima nekog rezona. Sta mislite u kom stanju je debeli trenutno? Kola dnevno?
Кристофер Лумумбо Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 kakvog crnog rezona, neverovanto sta taj covek prica.
189- Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 sto sta ce se desiti? garrett temple i tauren prince ce postati magic i lebron? ili jacque vaughn pop?
goofs Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Pa ne, nego bi Bruklin za 2-3 meseca mogao biti Bruklin sa Durantom i Irvingom. I druga stvar koju kaze je da je moguce da ce se odmah uleteti u plejof, i da je upitno u kakvom stanju ce biti igraci i ekipe, koliko ce timovi biti uigrani, a kad nisi uigran preovladava individualni talenat, po cemu su ova dvojica top lige.
Кристофер Лумумбо Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Jedino sto nije upitno je u kakvom su stanju durant i kajri i koliko su uigrani. kad smo kod bruklina, imaju 4 pozitivnih.
omiljeni Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 (edited) sad će ceo tim preležati, pa u maju juriš na titulu igraju 4d šah dok ostatak lige igra micu Mau, prekriži Knickse kod mene i upuši Netse Edited March 17, 2020 by omiljeni
Mil@n Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 (edited) Nešto gledam kao lud klipove Jordana, kao da sam ih malo gledao za života, tj one klipove u kojima drugi pričaju "Jordan Stories" i sl, evo nešto zanimljivo na šta naleteh jer su mi godine u Washingtonu prošle baš neopaženo. Koliko se sećam, a tada sam imao 21, 22, verovatno sam bojkotovao što nije do kraja igrao u Čikagu... Dok je bio u Čikagu, pratio sam i njega i Čikago na nivou božanstva, zato mi je i čudno da sam se posle ohladio, barem u tom nekom periodu. Uvek mi je bilo nenormalno krivo što se povlačio posle treće titule a da nije probavao četvrte. To bi bilo.. Nešto. A kontam da bi osvojio, samo da je nastavio barem po godinu 94e i 99e. Filmić nije nikakva spektakularna produkcija, naprotiv, sranje je, ali lepo sumira taj period i kako je GOAT kidao i sa 40. Da nije bilo one glupe povrede kolena pred kraj prve sezone u WAS... Šteta. Edited March 19, 2020 by Mil@n
Azdaja Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Bravo Milanche, pustice se danas ovo. Dosta je bilo tih perioda sa preskakanjem nekih sličnih trenutaka kad je nba u pitanju. Dobar refresher
garmonbozia Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 League Pass je postao besplatan, možete gledati klasike, kao i sve utakmice iz tekuće sezone.
goofs Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Cool klip, odgledah pola, nastavljam kasnije. Podsetih se sad kako su ti 3peat Lejkersi dva puta pobegli grobaru s lopate (Portland 2000, Kingsi 2002) i kako je vrlo lako istorija mogla da bude potpuno drugacija. Ja sam Skotija voleo vise od MJ23, i bilo mi je razocaranje kako je igrao u Hjustonu i Portlandu. Ali sad gledam malo statistike, nije on bio nista znacajno losiji, i dalje all-round igrac, puni sve kolone, savrsen za drugu violinu. Mada je dve sezone bez Dzordana u Bullsima bio zmaj.
kud u maglu Simoviću Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 arena 5 cepa sjajne dokumentarce sa nba tematikom. prvo bio film o bad boysima, sad o ny niksima
Mil@n Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 To su ESPN 30for30 dokumentarci. Bad Boyse sam skoro odgledoa drugi put, a koji je o Niksima? Da nije Reggie Miller Vs New York Knicks? Taj KIDA.
levi Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 (edited) ono kako su bili grupa pametnih igrača, izmišljali svoj šatrovački jezik da bi mogli da pričaju na terenu a da ih protivnici ne razumeju when the garden was eden Edited March 19, 2020 by levi
theanswer Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Murray uspeo da postavi na IG story ribu kako mu puši
Recommended Posts