Nebojsa Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 On 27. 9. 2024. at 13:02, Patty Lee said: serija u kojoj ne funkcionise apsolutno nista - amaterski storytelling na nivou meksickih tv sapunica (naratorski segmenti su potpuni krindz), preglumljivanje gotovo svih muskih junaka (lik kevina klajna je sveden na nivo karikature), lik cate blanchet u mladosti, takodje prilicno neubedljivo, glumi cera grete skaki i vinsenta d'onofria, a scene seksa ce, siguran sam, uci u filmsku antologiju, u top 10 listu najgore snimljenih ikada. "plot twist" je bolno predvidiv, a sveukupna izvedba me donekle podsetila na undoing od pre par godina. baas lose
Lo Zingaro Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 8 minutes ago, Nebojsa said: serija u kojoj ne funkcionise apsolutno nista - amaterski storytelling na nivou meksickih tv sapunica (naratorski segmenti su potpuni krindz), preglumljivanje gotovo svih muskih junaka (lik kevina klajna je sveden na nivo karikature), lik cate blanchet u mladosti, takodje prilicno neubedljivo, glumi cera grete skaki i vinsenta d'onofria, a scene seksa ce, siguran sam, uci u filmsku antologiju, u top 10 listu najgore snimljenih ikada. "plot twist" je bolno predvidiv, a sveukupna izvedba me donekle podsetila na undoing od pre par godina. baas lose Manje vise se slazem s kritikom ali meni ima neku poluprolaznu ocenu. Nije bas da trenutno ima bogznasta bolje da se gleda nazalost. Dodao bih da kad god se pojavi Sasha Baron ja vidim Borata i nikako da ga uzmem ozbiljno.
Nebojsa Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 da, nema nista epohalno sto trenutno ide, al' ima znacajno boljih serija za pogledati - na samom apple tv+ za pocetak bad sisters i od nesto ranije ove godine, prilicno nezapazeni, a sasvim dobro uradjeni, criminal record. iz nekog drugog zanra - shrinking mi je nesto mozda i najbolje sto trenutno ide na svim streaming platformama. sugar letos isto nije bio los, cak mi je i "najgora" (tesko varim vins vona) od ovogodisnjih, bad monkey, za nekoliko nivoa iznad disclaimera. (da dodam da mi je i drops of god prilicno fino legao.) sve ovo bih preporucio pre disclaimera.
Lo Zingaro Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Odgledao prve 3 epoizode Severance i recite mi da ce se nesto ipak desiti u cetvrtoj jer sam se smorio za sve pare? 2
bebaguza Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 (edited) Do kraja sezone ce se desiti svasta, ali ako su prve tri epizode bile smor bolje odmah prekinuti. Ako ovo do sad ne drzi paznju traziti dalje. Kao i diskusija na hbo temi za euforiju, ako je sve sto se vidi deca koja se drogiraju i seksaju bez ikakvog smisla, bolje odmah prekidati i ici dalje. Edited December 9, 2024 by bebaguza 1
Lo Zingaro Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 59 minutes ago, pariah said: Svi likovi iz prve sezone ponovo u istoj klaustrofobicnoj sobi jos 10 epizoda? Jezivo brt, trebalo bi da udarim po nekoj jacoj drozi da bih to sve odgledao. 2 2
igoraki Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Najbolja serija u poslednjih nekoliko godina, baš sam se oduševio prvom sezonom, najluđe od svega da bangavi ben stiller ovo režira, da sam to znao ne bih se nikad u životu naterao da pogledam seriju... 4
Katikon Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 Izaslo par epizoda druge sezone Bad Sisters 😍 prva sezona je bila bolja, al moze i ova za sada
jms_uk Posted January 17 Posted January 17 8 hours ago, Mil@n said: Silo potpisan za 3. i 4. sezonu. A nocas je finale druge. 1
Recommended Posts