Jump to content
IGNORED

Apple tv +

mraki

Recommended Posts

Posted
On 27. 9. 2024. at 13:02, Patty Lee said:

serija u kojoj ne funkcionise apsolutno nista - amaterski storytelling na nivou meksickih tv sapunica (naratorski segmenti su potpuni krindz), preglumljivanje gotovo svih muskih junaka (lik kevina klajna je sveden na nivo karikature), lik cate blanchet u mladosti, takodje prilicno neubedljivo, glumi cera grete skaki i vinsenta d'onofria, a scene seksa ce, siguran sam, uci u filmsku antologiju, u top 10 listu najgore snimljenih ikada. "plot twist" je bolno predvidiv, a sveukupna izvedba me donekle podsetila na undoing od pre par godina. baas lose :sad:

Posted
8 minutes ago, Nebojsa said:

serija u kojoj ne funkcionise apsolutno nista - amaterski storytelling na nivou meksickih tv sapunica (naratorski segmenti su potpuni krindz), preglumljivanje gotovo svih muskih junaka (lik kevina klajna je sveden na nivo karikature), lik cate blanchet u mladosti, takodje prilicno neubedljivo, glumi cera grete skaki i vinsenta d'onofria, a scene seksa ce, siguran sam, uci u filmsku antologiju, u top 10 listu najgore snimljenih ikada. "plot twist" je bolno predvidiv, a sveukupna izvedba me donekle podsetila na undoing od pre par godina. baas lose :sad:

Manje vise se slazem s kritikom ali meni ima neku poluprolaznu ocenu. Nije bas da trenutno ima bogznasta bolje da se gleda nazalost. Dodao bih da kad god se pojavi Sasha Baron ja vidim Borata i nikako da ga uzmem ozbiljno.

Posted

da, nema nista epohalno sto trenutno ide, al' ima znacajno boljih serija za pogledati - na samom apple tv+ za pocetak bad sisters i od nesto ranije ove godine, prilicno nezapazeni, a sasvim dobro uradjeni, criminal record. iz nekog drugog zanra - shrinking mi je nesto mozda i najbolje sto trenutno ide na svim streaming platformama. sugar letos isto nije bio los, cak mi je i "najgora" (tesko varim vins vona) od ovogodisnjih, bad monkey, za nekoliko nivoa iznad disclaimera. (da dodam da mi je i drops of god prilicno fino legao.) sve ovo bih preporucio pre disclaimera.

Posted

Odgledao prve 3 epoizode Severance i recite mi da ce se nesto ipak desiti u cetvrtoj jer sam se smorio za sve pare?

• Haha 2
Posted (edited)

Do kraja sezone ce se desiti svasta, ali ako su prve tri epizode bile smor bolje odmah prekinuti.

Ako ovo do sad ne drzi paznju traziti dalje.

Kao i diskusija na hbo temi za euforiju, ako je sve sto se vidi deca koja se drogiraju i seksaju bez ikakvog smisla, bolje odmah prekidati i ici dalje.

Edited by bebaguza
Posted
59 minutes ago, pariah said:

Svi likovi iz prve sezone ponovo u istoj klaustrofobicnoj sobi jos 10 epizoda? Jezivo brt, trebalo bi da udarim po nekoj jacoj drozi da bih to sve odgledao.

• Haha 3
Posted

Najbolja serija u poslednjih nekoliko godina, baš sam se oduševio prvom sezonom, najluđe od svega da bangavi ben stiller ovo režira, da sam to znao ne bih se nikad u životu naterao da pogledam seriju...

• +1 2
Posted

Izaslo par epizoda druge sezone Bad Sisters 😍 prva sezona je bila bolja, al moze i ova za sada