December 2, 2024Dec 2 On 27. 9. 2024. at 13:02, Patty Lee said: serija u kojoj ne funkcionise apsolutno nista - amaterski storytelling na nivou meksickih tv sapunica (naratorski segmenti su potpuni krindz), preglumljivanje gotovo svih muskih junaka (lik kevina klajna je sveden na nivo karikature), lik cate blanchet u mladosti, takodje prilicno neubedljivo, glumi cera grete skaki i vinsenta d'onofria, a scene seksa ce, siguran sam, uci u filmsku antologiju, u top 10 listu najgore snimljenih ikada. "plot twist" je bolno predvidiv, a sveukupna izvedba me donekle podsetila na undoing od pre par godina. baas lose
December 2, 2024Dec 2 8 minutes ago, Nebojsa said: serija u kojoj ne funkcionise apsolutno nista - amaterski storytelling na nivou meksickih tv sapunica (naratorski segmenti su potpuni krindz), preglumljivanje gotovo svih muskih junaka (lik kevina klajna je sveden na nivo karikature), lik cate blanchet u mladosti, takodje prilicno neubedljivo, glumi cera grete skaki i vinsenta d'onofria, a scene seksa ce, siguran sam, uci u filmsku antologiju, u top 10 listu najgore snimljenih ikada. "plot twist" je bolno predvidiv, a sveukupna izvedba me donekle podsetila na undoing od pre par godina. baas lose Manje vise se slazem s kritikom ali meni ima neku poluprolaznu ocenu. Nije bas da trenutno ima bogznasta bolje da se gleda nazalost. Dodao bih da kad god se pojavi Sasha Baron ja vidim Borata i nikako da ga uzmem ozbiljno.
December 2, 2024Dec 2 da, nema nista epohalno sto trenutno ide, al' ima znacajno boljih serija za pogledati - na samom apple tv+ za pocetak bad sisters i od nesto ranije ove godine, prilicno nezapazeni, a sasvim dobro uradjeni, criminal record. iz nekog drugog zanra - shrinking mi je nesto mozda i najbolje sto trenutno ide na svim streaming platformama. sugar letos isto nije bio los, cak mi je i "najgora" (tesko varim vins vona) od ovogodisnjih, bad monkey, za nekoliko nivoa iznad disclaimera. (da dodam da mi je i drops of god prilicno fino legao.) sve ovo bih preporucio pre disclaimera.
December 9, 2024Dec 9 Odgledao prve 3 epoizode Severance i recite mi da ce se nesto ipak desiti u cetvrtoj jer sam se smorio za sve pare?
December 9, 2024Dec 9 Do kraja sezone ce se desiti svasta, ali ako su prve tri epizode bile smor bolje odmah prekinuti. Ako ovo do sad ne drzi paznju traziti dalje. Kao i diskusija na hbo temi za euforiju, ako je sve sto se vidi deca koja se drogiraju i seksaju bez ikakvog smisla, bolje odmah prekidati i ici dalje. Edited December 9, 2024Dec 9 by bebaguza
December 9, 2024Dec 9 59 minutes ago, pariah said: Svi likovi iz prve sezone ponovo u istoj klaustrofobicnoj sobi jos 10 epizoda? Jezivo brt, trebalo bi da udarim po nekoj jacoj drozi da bih to sve odgledao.
December 9, 2024Dec 9 Najbolja serija u poslednjih nekoliko godina, baš sam se oduševio prvom sezonom, najluđe od svega da bangavi ben stiller ovo režira, da sam to znao ne bih se nikad u životu naterao da pogledam seriju...
December 15, 2024Dec 15 Izaslo par epizoda druge sezone Bad Sisters 😍 prva sezona je bila bolja, al moze i ova za sada
April 1Apr 1 Mucim se da nadjem titlove za poslednje 3 epizode Shrinking na italijianskom. Moze pomoc za subtitle sajtove? Tnx!
April 1Apr 1 8 minutes ago, Lo Zingaro said:Mucim se da nadjem titlove za poslednje 3 epizode Shrinking na italijianskom. Moze pomoc za subtitle sajtove? Tnx!Probaj nahttps://www.subtitlecat.com/index.htmlima dosta toga.
April 1Apr 1 17 minutes ago, kronostime said:Probaj nahttps://www.subtitlecat.com/index.htmlima dosta toga.Svaka cast! Nasao sam jos neke koji su mi nedostajali.