Mil@n Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 ... jer nije isti sadržaj za sve zemlje, pa preko VPN-a simuliraš da si tamo di je sadržaj bolji.
Lezilebovich Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kako? zašto bi prosečni internet user rabio vpn? pitam, ne znam On 28.4.2022. at 20:25, morgana said: tek danas sam otkrila da su na americkom hbo max-u isle sve epizode, kod nas tek cetiri. moracu da uzmem vpn.
renne Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kako? zašto bi prosečni internet user rabio vpn? pitam, ne znam e zavisi od rutera do rutera kaži kod kog si provajdera pa da se objasni
kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 (edited) mts e to mi je jasno za ponudu na striming platformama, jel ima nešto iz sekjuriti domena Edited May 4, 2022 by kud u maglu Simoviću
Hobbit slayer Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 A da li važi isti hbo max nalog (preko našeg operatera) ako ip adresa pokazuje da dolazim iz amerike recimo? Da, ja ga iz Sidneja koristim sa SBB EON premium pretplatom. Dok nisu uradili upgrade na HBO Max nisam mogao da dižem HBO Android TV app bez američke pretplate, ali ga sada šalta bez problema. Sent from my HD1913 using Tapatalk 1
renne Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mts Kucas u browseru 192.168.1.1 user name je admin pass je 20HWont17. (ima tačka na kraju) ideš na ovu karticu, tj tab i uneseš dns btw, dns služi za streaming servise, za sekuritateu ti je potreban VPN
kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 pa zar se ne piše o vpn-u? thx, al ne vidim svoju potrebu za time ntflx je smeće bez obzira na region, a hbo to što valja je na kašičicu taman kolko imam vremena
maheem Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa zar se ne piše o vpn-u? thx, al ne vidim svoju potrebu za time ntflx je smeće bez obzira na region, a hbo to što valja je na kašičicu taman kolko imam vremena Koristan je vpn za bbc recimo, online projekcije filmskih festivala i slično.
kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 9 minutes ago, maheem said: online projekcije filmskih festivala i slično. ne znam kako sam do sada živeo bez toga
fusion_ Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 I meni je VPN više nego potreban. Hulu i BBC iPlayer najviše i gledam. Baš zato sam birao da tv bude android jer je najjednostavnije koristiti VPN.
DrIlic Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 (edited) I ja korstim VPN za Hulu i Netflix. Takodje nas HBO Max u odnosu na americki, nebo i zemlja. Nisu sposobni ni iz sopstvene kuce (WB) da licenciraju naslove. Hulu mi je najbolji posebno ako se uhvate akcije i za 8$ moze da se dobije Hulu w Ads + Showtime + Starz. Top ponuda, cak mi nude i Disney+ za 3$ preko. Edited May 4, 2022 by DrIlic
Lezilebovich Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 8 minutes ago, *edited by mod said: Jel ima neka fora za VPN na LG Smart TV? On 3.5.2022. at 19:02, renne said: Turiš dns u ruter i onda na svim uređajima koje koristiš ide taj dns Recimo, lg i samsung tv nema VPN, ali na ovaj način i oni mogu da funkcionišu na tuđim tržištima 1
Ian Mancunian Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 "Minx", neki sitkom, prva epizoda dobra za razbibrigu.
goofs Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Preporuka za “Our flag means death”, ako vam se svidja Taika Waititi humor i ako vam je legao “What we do in the shadows”, ovo je bombona. Prve tri epizode su nešto slabije, dok se ne pojavi izvesni lik, ali posle baš dobro vozi, lagano za gledanje i simpatično, a i na momente presmešno. Glumi Spud iz Trainspotinga ulogu koja je verovatno pisana isključivo za njega.
Recommended Posts