September 7, 20195 yr Bravo bravo Bianca, najbolji tenis je igrala, više nego zasluženo je uzela Yues open Odoh da se napijem
September 7, 20195 yr 1 minute ago, nisam ja said: Rodila se godinu dana posle prvog sereninog gsa. E pa vala je i vreme da se skloni. Baba Edited September 7, 20195 yr by dùda
September 7, 20195 yr Just now, levi said: imaju spremne merdevine za ovo? ne postoji drugi način? Mi na srpskom dvoru pokretne stepenice pa boc, oni u americi merdevine...
September 7, 20195 yr E to je to. Bravo devojko Crknite snobovi, vojvode, princeze i ostali šljamu.+1Mogu da je ...svaka cast na pobedi!Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
September 7, 20195 yr imaju spremne merdevine za ovo? ne postoji drugi način? E pa vala je i vreme da se skloni. Baba Nije valjda da je dotle doslo? Nego, neka je ova mala. Debela ce da pukne od tudje srece
September 7, 20195 yr 2 minutes ago, dùda said: E to je to. Bravo devojko Crknite snobovi, vojvode, princeze i ostali šljamu. Haha kad je Serena smanjila na 3:5 publika bila u delirijumu i onda kamera prikaže 1 pijanu plavusu. Yebes mi sve ako je ona znala gde se nalazi u tom trenutku, mislila je da je negde na Ibizi
September 7, 20195 yr 5 minutes ago, mlatko said: Nije valjda da je dotle doslo? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Ama nije baba ali dosadila bre bobu i narodu više. Treba da budemo srećni što je danas prošlo bez drame i skandala, napušavanja sudija itd.
September 7, 20195 yr Ama nije baba ali dosadila bre bobu i narodu više. Treba da budemo srećni što je danas prošlo bez drame i skandala, napušavanja sudija itd.Publika je sramotna,debili.U redu da navijas za nekoga,ali da urlicu...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
September 7, 20195 yr Dve godine za redom useravaju deci prve titule. Smeće. Edited September 7, 20195 yr by nisam ja
September 7, 20195 yr mislio sam da ovaj ovako sporo postavlja pitanja samo kad priča sa Medevedenkom i Nadalom, da ga dobro razumeju, ali izgleda da on čovek ima neki problem
September 8, 20195 yr Serena definitivno ima mentalnu blokadu da izjednaci GS rekord, drugog objasnjenja za 5.meltdown zaredom u finalu GS nema