September 7, 20195 yr Ko je komentator na ES1? Baš neuobičajeno naglašava reči...."aplaudiraju" naglašava na u
September 7, 20195 yr Kako ljudi lažu kada tvrde da nema ničeg lakšeg od diplomiranja na onim livadskim fakultetima. Ima. Navijati protivu™️ Majke.
September 7, 20195 yr nervirate se zato što publika navija za domaću igračicu? dosta ste neodgovorni prema sopstvenim živcima
September 7, 20195 yr 1 minute ago, levi said: nervirate se zato što publika navija za domaću igračicu Nije to Ko mulci sede ili čak zvižde a devojka igra fantastično.
September 7, 20195 yr 9 minutes ago, ubibobi said: Ko je komentator na ES1? Baš neuobičajeno naglašava reči...."aplaudiraju" naglašava na u Ko je da je, opkladio bih se da je poreklom iz Crnu Goru, jer je takvo pomeranje akcenta tamo uobičajeno.
September 7, 20195 yr Nadam se da je mala izdržljivija i da će joj ostati više snage ako se ode u treći.
September 7, 20195 yr "Ne znam da li ste ovo videli", reče pomenuti komentator. Nismo, jbg, imamo običaj da buljimo pored uključenog televizora.
September 7, 20195 yr Ne razumem da moćni Nike nije mogao za kraljicu majku da napravi neku 'aljinu na kojoj se ne vide litre znoja
September 7, 20195 yr 9 minutes ago, dùda said: Nadam se da je mala izdržljivija i da će joj ostati više snage ako se ode u treći. Ma kakav treci Serena se raspada gore nego fudbalska repstacija Srbije Ali Murtaoglu samo klima glavom. Pa ja da sam joj trener isamaro bi je Edited September 7, 20195 yr by Cash
September 7, 20195 yr Ajmo Bjanka, igraj za titulu i moj tiket, i protiv odvratne lazne kozeSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
September 7, 20195 yr 17 minutes ago, simetrije said: Ko je da je, opkladio bih se da je poreklom iz Crnu Goru, jer je takvo pomeranje akcenta tamo uobičajeno. Pešikana je teško slušati.