Grandilof Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Bravo Rumunce, ajd' jos jedan.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
ubibobi Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ko je komentator na ES1? Baš neuobičajeno naglašava reči...."aplaudiraju" naglašava na u
renne Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 najopasniji rezultat Sad kad se Majka naljuti
simetrije Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Kako ljudi lažu kada tvrde da nema ničeg lakšeg od diplomiranja na onim livadskim fakultetima. Ima. Navijati protivu™️ Majke.
levi Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 nervirate se zato što publika navija za domaću igračicu? dosta ste neodgovorni prema sopstvenim živcima
duda Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, levi said: nervirate se zato što publika navija za domaću igračicu Nije to Ko mulci sede ili čak zvižde a devojka igra fantastično.
simetrije Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 9 minutes ago, ubibobi said: Ko je komentator na ES1? Baš neuobičajeno naglašava reči...."aplaudiraju" naglašava na u Ko je da je, opkladio bih se da je poreklom iz Crnu Goru, jer je takvo pomeranje akcenta tamo uobičajeno.
duda Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Nadam se da je mala izdržljivija i da će joj ostati više snage ako se ode u treći.
levi Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 ne slušam domaće komentatore, ali po akcentovanju rekao bih da je Pešikan
simetrije Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 "Ne znam da li ste ovo videli", reče pomenuti komentator. Nismo, jbg, imamo običaj da buljimo pored uključenog televizora.
duda Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ne razumem da moćni Nike nije mogao za kraljicu majku da napravi neku 'aljinu na kojoj se ne vide litre znoja
Cash Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 (edited) 9 minutes ago, dùda said: Nadam se da je mala izdržljivija i da će joj ostati više snage ako se ode u treći. Ma kakav treci Serena se raspada gore nego fudbalska repstacija Srbije Ali Murtaoglu samo klima glavom. Pa ja da sam joj trener isamaro bi je Edited September 7, 2019 by Cash
Zli Gli Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ajmo Bjanka, igraj za titulu i moj tiket, i protiv odvratne lazne kozeSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
nisam ja Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 17 minutes ago, simetrije said: Ko je da je, opkladio bih se da je poreklom iz Crnu Goru, jer je takvo pomeranje akcenta tamo uobičajeno. Pešikana je teško slušati.
duda Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Pukla je majka. Ako, zasluženo. Ajmo devojko, još jedan.
Recommended Posts