Jump to content

Ne idi ka svetlu, vraćaj se u naš mrak!

Featured Replies

carski :D

• 3 months later...

Ima li novih informacija? Proslo je vise od godine dana, kako ide oporavak?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Đoka, to je stara fotka. Napisao je taj koji ju je postavio.

U Giletovom intervjuu nekoliko postova ispod te slike je receno da mu je oduzeta leva strana, uobicajeno za mozdani. Stoga na prvu loptu nije realno da se pojavio u ovakvom stanju iako bi svi mi to voleli. Nesto slicno je zadesilo Silju, pevaca Dece losih muzicara. Bili smo zajedno na oporavku, ja zbog noge, on zbog mozdanog. Ne znam sta se sa njim desava, iako je i koju godinu posle, imao vidljive posledice. Na zalost Zeleni ce se oporavljati duze vreme. Tuga.

Ako je za utehu Edwyn Collins je izdao 2-3 albuma posle mozdanog udara. On je cak izgubio moc govora, pored oduzete funkcije desne ruke ako se ne varam.

Tuga u svakom slucaju...

• 5 months later...

Ima li neko info o Kojinom stanju? Mesecima nema nikakvih vesti. @aram?

To sam se i ja više puta zapitala...

• Popular Post

čeka nekakvu operaciju koja bi trebalo da bude poslednja, ali korona jebe termine. trebalo je krajem 2020. da bude, pa nije, odložena je do ne zna se kad. sporo se oporavlja, ali je dosta dobro raspoložen i smiren. nadajmo se najboljem.

• 1 month later...

Čuo sam se juče sa Kojom, pozdravlja sve i drži se, rekao je fotograf Branislav Brajan Rašić na otvaranju izložbe "Novi talas u Beogradu: Paket aranžman (1981 -2021), govoreći o Dušanu Kojiću Koji, osnivaču Šarla Akrobate i vođi Discipline kičme.

Dobre vesti iz Londona: Koja se drži i sve vas pozdravlja (nova.rs)

Trazim vec nekoliko min gde da postavima (nikad ovu temu ne bih nasla), znam samo da smo se pitali nedavno kako je.
[emoji123]

Mozdani udar je bio jula 2019. Kad sam bio u BG maja 2019. imao je koncert (mislim za Titov rodjendan, lol). Naravno, lenj kakav sam, ne odoh...

Skoro dve godine zakucan za krevet u domu za odrasle:wacko:

Ako ništa drugo, naredni album će biti mnoooogo besan.