September 27, 2025Sep 27 Čolo u ekstazi. Bunker pola sata, nijedna prilika. Kao tokom zlatnih godina.Utakmica sezone! Grizi
September 28, 2025Sep 28 Samo za @John Coltrane Flick u tim postavio klince Dro Fernandeza (17) i Roony Bardghjia (19). Kasnije mozda udje i Bernal. Nije zbog mene, mame mi
September 28, 2025Sep 28 Bem ti koliko sansi za jedan gol, klasika kako golmani polude kad dodju u Barselonu
September 28, 2025Sep 28 3 hours ago, Lancia said:Samo za @John Coltrane Flick u tim postavio klince Dro Fernandeza (17) i Roony Bardghjia (19). Kasnije mozda udje i Bernal. Nije zbog mene, mame mi La Masia pika FM
September 28, 2025Sep 28 9 minutes ago, John Coltrane said:La Masia pika FMDobro, Roony nije Masia proizvod, al ajde
September 28, 2025Sep 28 34 minutes ago, Lancia said:Dobro, Roony nije Masia proizvod, al ajde Nauči da čitaš Ovo se odnosilo na dovodjenje mladih talenata sa Football Manager, a ne proizvode akademije
September 28, 2025Sep 28 7 minutes ago, John Coltrane said:Nauči da čitaš Ovo se odnosilo na dovodjenje mladih talenata sa Football Manager, a ne proizvode akademijeBas ja znam sta je football menager ti si napisao Masia a ne ja, baksuze. Neverovatno si bandoglav, bar da sam nesto lose napisao o klubu za koji navijas ili ne daj boze nesto za tebe. Bem te u dupe, bas
September 28, 2025Sep 28 7 minutes ago, Lancia said:Bas ja znam sta je football menager ti si napisao Masia a ne ja, baksuze. Neverovatno si bandoglav, bar da sam nesto lose napisao o klubu za koji navijas ili ne daj boze nesto za tebe. Bem te u dupe, bas Pa piše ti na slici FOOTBALL MANAGER - čitaj