Jump to content
IGNORED

La Liga sve sezone

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted

Girona razbija, svaki napad prilika. Do sada zabili dva komada.

Posted

Dobar tempo drze. Barsa usporava, pokusajima razvlacenja odbrane, dok Girona ima ultra brzu tranziciju.

Posted (edited)

jos razmisljo da stavim 4k na barsu, u fazonu kiksno real bice izi mani, al odustao minut pre pocetka..

missim mozda i dodje kec, al ne bi mi bilo zao sto sam propustio™, nije vredno stresa.. :fantom:

Edited by Shaq
  • +1 1
Posted
51 minutes ago, Nevernik said:

Girona razbija, svaki napad prilika. Do sada zabili dva komada.

najsimpaticniji tim. gledam ih od starta a bogami su mi i doneli brdo love do sada.

Posted (edited)

Super zabavna utakmica. Mogli su im na kraju zabiti 6 komada.

Girona je stvarno simpatična ekipa, iako su Citijevi ali ajde još nisu potpuno prešli na dark side.

Edited by Nevernik
Posted

kakva bi to prica bila da izdrze, jaca nego da radnik iz surdulice osvoji ping pong ligu..:fantom:

Posted

Najjace da ta sirotinja uzme Primeru. Nece dati goat

Happy Real Madrid GIF

Posted

Barsa ima ocajnu realizaciju; 31 sut na gol, od toga 11 u okvir i samo 2 komada, meni je to bas meh. U vreme Mesija, bi lagano zabili 5. E sad koliko bi primili, druga je prica. Girona odlicna, iskoristila prostor za kontre. Svaki put kada sam ih gledao ove sezone, bili su dobri.

• 4 weeks later...
Posted

Atletiko je zaslužio da izgubi samo zbog De Polove nove frizure koja je gora i od Grizmanove u najšabanskijim danima.

Barsa i Atletiko imaju 10 bodova manje od Girone:hail:

Dobro da je Čolo produžio ugovor inače bi bilo i gore.

Posted

Kakav krs od Sevilje, sreca njihova te ima i gorih.

Posted (edited)

Jucerasnji faul Karvahala, nakon koga je pao gol Reala protiv Maljorke i ovaj sad sraman penal nad Gundoganom, kojim je Barsa dobila Las Palmas, taman da nikad vise ne pogledas spansku ligu. Mafija.

Edited by Lancia
  • 2 weeks later...
Posted

Ono malo što sam sinoć gledao u live-u i skraćene snimke, Kounde bi se savršeno uklopio u Partizanovu odbranu sa Svetom-štetom i Saničaninom.

Sa druge strane Vini i Jude su izgledali kao cheat code