Nevernik Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Girona razbija, svaki napad prilika. Do sada zabili dva komada.
Miljenko Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Dobar tempo drze. Barsa usporava, pokusajima razvlacenja odbrane, dok Girona ima ultra brzu tranziciju.
Shaq Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 (edited) jos razmisljo da stavim 4k na barsu, u fazonu kiksno real bice izi mani, al odustao minut pre pocetka.. missim mozda i dodje kec, al ne bi mi bilo zao sto sam propustio™, nije vredno stresa.. Edited December 10, 2023 by Shaq 1
Mr.Mxyzptlk Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 51 minutes ago, Nevernik said: Girona razbija, svaki napad prilika. Do sada zabili dva komada. najsimpaticniji tim. gledam ih od starta a bogami su mi i doneli brdo love do sada.
Nevernik Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 (edited) Super zabavna utakmica. Mogli su im na kraju zabiti 6 komada. Girona je stvarno simpatična ekipa, iako su Citijevi ali ajde još nisu potpuno prešli na dark side. Edited December 10, 2023 by Nevernik
Shaq Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 kakva bi to prica bila da izdrze, jaca nego da radnik iz surdulice osvoji ping pong ligu..
MiddleClass Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Najjace da ta sirotinja uzme Primeru. Nece dati goat
Miljenko Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Barsa ima ocajnu realizaciju; 31 sut na gol, od toga 11 u okvir i samo 2 komada, meni je to bas meh. U vreme Mesija, bi lagano zabili 5. E sad koliko bi primili, druga je prica. Girona odlicna, iskoristila prostor za kontre. Svaki put kada sam ih gledao ove sezone, bili su dobri.
MiddleClass Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 https://youtu.be/p5wyvhawrGA?si=6Lho4h1tcvxLI4yT, Davno je struka razotkrila Cavija 3
Nevernik Posted January 4 Posted January 4 Atletiko je zaslužio da izgubi samo zbog De Polove nove frizure koja je gora i od Grizmanove u najšabanskijim danima. Barsa i Atletiko imaju 10 bodova manje od Girone Dobro da je Čolo produžio ugovor inače bi bilo i gore.
Lancia Posted January 4 Posted January 4 (edited) Jucerasnji faul Karvahala, nakon koga je pao gol Reala protiv Maljorke i ovaj sad sraman penal nad Gundoganom, kojim je Barsa dobila Las Palmas, taman da nikad vise ne pogledas spansku ligu. Mafija. Edited January 4 by Lancia
Profesionalac Posted January 15 Posted January 15 Ono malo što sam sinoć gledao u live-u i skraćene snimke, Kounde bi se savršeno uklopio u Partizanovu odbranu sa Svetom-štetom i Saničaninom. Sa druge strane Vini i Jude su izgledali kao cheat code
Recommended Posts