Jump to content

LIga šampiona 19/20

Featured Replies

Samo da ne udje luzerski Atletiko u finale, onda bi ishod bio poznat pre nego sto i pocne mec.

• Replies 2.7k
  • Views 151.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gnabry bi dobro dosao nekom klubu kao arsenal 

• Je l' stvarno postoje osobe muškog pola koje imaju instagram?

• Sad se vidi sta su bili Xavi i Iniesta. Cim se povukose propade Spanija, propade Barsa, propade Mesi, propade Pep.

Posted Images

a ja se sve nešto nadam da bi mogla karma da im se oduži za tri nezaslužena poraza...

A ja nisam siguran ni da bih uopste voleo da oni osvoje sa onakvim fudbalom.

Ja bi voleo,da zaokruzi Colo svoju misiju,digao ih je na najvisi nivo posle 2 decenije

Najsmarackiji tim u univerzumu. Ako nekome uvek zelim poraz, to su oni.:D

Pristojan tim imaju i imaju solidne sanse za makar finale, na osnovu kostura.

On 9. 8. 2020. at 16:43, Meazza said:

Samo da ne udje luzerski Atletiko u finale, onda bi ishod bio poznat pre nego sto i pocne mec.

To su pričali i za Klopa :fantom:

On 9. 8. 2020. at 18:30, copkillah said:

To su pričali i za Klopa :fantom:

Ali ne i za Liverpul koji je gigant u ovom takmicenju

On 9. 8. 2020. at 17:58, Bogotac said:

Ja bi voleo,da zaokruzi Colo svoju misiju,digao ih je na najvisi nivo posle 2 decenije

Sve je to lepo, ali nije dobro za fudbal da osvajaju bunkerasi. Neka osvoji najseksi tim na svetu, Atalanta.

Jbt Atletiko i Simeone, u 10 godina uzeli 10 trofeja i odjednom su luzeri!?!? 

Koliko su finala LŠ/KEŠ izduvali, 3?

Samo u ovoj deceniji su uzeli 3 LE. 

Ne mogu ni da izbrojim koliko puta su sjebali Barselonu u svim takmičenjima u tom istom periodu, jaki su k'o beton. Simeone je bolji Murinjo od Murinja. 

Da me iko pita koga ne bih na žrebu, eto ga odgovor. 

On 9. 8. 2020. at 20:30, Plajvi said:

Da me iko pita koga ne bih na žrebu, eto ga odgovor. 

Bez namere da potcenjujem ostale, ali mislim da su jedino oni mogli da eliminišu Liverpul u LŠ ove godine, što su i uradili.

Atletico ima dvoje pozitivnih (današnji testovi) tako da je pitanje koliko će igrača imati na raspolaganju.

Atletiko je mislim jedini klub sa 3 izgubljena finala i nijednom osvojenom LS. Sto se tice trofeja, pricamo valjda o Ligi Sampiona. 

I to 3 veoma nesrecno izgubljena finala. Navijacu za Atalantu u svakom slucaju. Igraju dobar, lep fudbal, ispodpsatm su tim, mozda neko finale protiv Siti Mancestera ili Bajerna. Samo bez anti-fudbal Atletika. Bice i zanimljivo videti koga ce sve sudije pokrasti, jer je i to neizostavni deo lige sampiona, pogotovo zavrsnice, koliko vec godina... Koga li ce sad pogurati?

Jbt a kad ih je ono Dinamo oprao na početku grupne faze (4:0 bješe?) bilo je dosta ljudi u fazonu "eto i iz takve lige zalutaju u LŠ". A mnogo su gotivni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout