Jump to content
IGNORED

LIga šampiona 19/20

renne

Recommended Posts

Posted

Samo da ne udje luzerski Atletiko u finale, onda bi ishod bio poznat pre nego sto i pocne mec.

Posted

a ja se sve nešto nadam da bi mogla karma da im se oduži za tri nezaslužena poraza...

Posted

A ja nisam siguran ni da bih uopste voleo da oni osvoje sa onakvim fudbalom.

Posted

Ja bi voleo,da zaokruzi Colo svoju misiju,digao ih je na najvisi nivo posle 2 decenije

Posted

Najsmarackiji tim u univerzumu. Ako nekome uvek zelim poraz, to su oni.:D

Pristojan tim imaju i imaju solidne sanse za makar finale, na osnovu kostura.

Posted
1 hour ago, Meazza said:

Samo da ne udje luzerski Atletiko u finale, onda bi ishod bio poznat pre nego sto i pocne mec.

To su pričali i za Klopa :fantom:

Posted
26 minutes ago, copkillah said:

To su pričali i za Klopa :fantom:

Ali ne i za Liverpul koji je gigant u ovom takmicenju

Posted
58 minutes ago, Bogotac said:

Ja bi voleo,da zaokruzi Colo svoju misiju,digao ih je na najvisi nivo posle 2 decenije

Sve je to lepo, ali nije dobro za fudbal da osvajaju bunkerasi. Neka osvoji najseksi tim na svetu, Atalanta.

Posted

Jbt Atletiko i Simeone, u 10 godina uzeli 10 trofeja i odjednom su luzeri!?!? 

Posted

Koliko su finala LŠ/KEŠ izduvali, 3?

Samo u ovoj deceniji su uzeli 3 LE. 

Ne mogu ni da izbrojim koliko puta su sjebali Barselonu u svim takmičenjima u tom istom periodu, jaki su k'o beton. Simeone je bolji Murinjo od Murinja. 

Da me iko pita koga ne bih na žrebu, eto ga odgovor. 

Posted
Just now, Plajvi said:

Da me iko pita koga ne bih na žrebu, eto ga odgovor. 

Bez namere da potcenjujem ostale, ali mislim da su jedino oni mogli da eliminišu Liverpul u LŠ ove godine, što su i uradili.

Posted

Atletico ima dvoje pozitivnih (današnji testovi) tako da je pitanje koliko će igrača imati na raspolaganju.

Posted

Atletiko je mislim jedini klub sa 3 izgubljena finala i nijednom osvojenom LS. Sto se tice trofeja, pricamo valjda o Ligi Sampiona. 

Posted

I to 3 veoma nesrecno izgubljena finala. Navijacu za Atalantu u svakom slucaju. Igraju dobar, lep fudbal, ispodpsatm su tim, mozda neko finale protiv Siti Mancestera ili Bajerna. Samo bez anti-fudbal Atletika. Bice i zanimljivo videti koga ce sve sudije pokrasti, jer je i to neizostavni deo lige sampiona, pogotovo zavrsnice, koliko vec godina... Koga li ce sad pogurati?

Posted

Jbt a kad ih je ono Dinamo oprao na početku grupne faze (4:0 bješe?) bilo je dosta ljudi u fazonu "eto i iz takve lige zalutaju u LŠ". A mnogo su gotivni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...