Meazza Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Samo da ne udje luzerski Atletiko u finale, onda bi ishod bio poznat pre nego sto i pocne mec.
Pantelija jr Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 a ja se sve nešto nadam da bi mogla karma da im se oduži za tri nezaslužena poraza...
Meazza Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 A ja nisam siguran ni da bih uopste voleo da oni osvoje sa onakvim fudbalom.
Bogotac Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Ja bi voleo,da zaokruzi Colo svoju misiju,digao ih je na najvisi nivo posle 2 decenije
Miljenko Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Najsmarackiji tim u univerzumu. Ako nekome uvek zelim poraz, to su oni. Pristojan tim imaju i imaju solidne sanse za makar finale, na osnovu kostura.
copkillah Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 1 hour ago, Meazza said: Samo da ne udje luzerski Atletiko u finale, onda bi ishod bio poznat pre nego sto i pocne mec. To su pričali i za Klopa
Meazza Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 26 minutes ago, copkillah said: To su pričali i za Klopa Ali ne i za Liverpul koji je gigant u ovom takmicenju
Meazza Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 58 minutes ago, Bogotac said: Ja bi voleo,da zaokruzi Colo svoju misiju,digao ih je na najvisi nivo posle 2 decenije Sve je to lepo, ali nije dobro za fudbal da osvajaju bunkerasi. Neka osvoji najseksi tim na svetu, Atalanta.
John Coltrane Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Jbt Atletiko i Simeone, u 10 godina uzeli 10 trofeja i odjednom su luzeri!?!?
Ratamahatta Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Koliko su finala LŠ/KEŠ izduvali, 3? Samo u ovoj deceniji su uzeli 3 LE. Ne mogu ni da izbrojim koliko puta su sjebali Barselonu u svim takmičenjima u tom istom periodu, jaki su k'o beton. Simeone je bolji Murinjo od Murinja. Da me iko pita koga ne bih na žrebu, eto ga odgovor.
copkillah Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Just now, Plajvi said: Da me iko pita koga ne bih na žrebu, eto ga odgovor. Bez namere da potcenjujem ostale, ali mislim da su jedino oni mogli da eliminišu Liverpul u LŠ ove godine, što su i uradili.
borris_ Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Atletico ima dvoje pozitivnih (današnji testovi) tako da je pitanje koliko će igrača imati na raspolaganju.
Meazza Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Atletiko je mislim jedini klub sa 3 izgubljena finala i nijednom osvojenom LS. Sto se tice trofeja, pricamo valjda o Ligi Sampiona.
Zico Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 I to 3 veoma nesrecno izgubljena finala. Navijacu za Atalantu u svakom slucaju. Igraju dobar, lep fudbal, ispodpsatm su tim, mozda neko finale protiv Siti Mancestera ili Bajerna. Samo bez anti-fudbal Atletika. Bice i zanimljivo videti koga ce sve sudije pokrasti, jer je i to neizostavni deo lige sampiona, pogotovo zavrsnice, koliko vec godina... Koga li ce sad pogurati?
James Marshall Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Jbt a kad ih je ono Dinamo oprao na početku grupne faze (4:0 bješe?) bilo je dosta ljudi u fazonu "eto i iz takve lige zalutaju u LŠ". A mnogo su gotivni.
Recommended Posts