John Coltrane Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 3 minutes ago, Zlurad said: Promenio sam kineza, zajebao sam se. Morao sam da nadjem nekog ko prima pejpal a ne karticu, cisto da se malo sakrijem pa plus vpn...secka ubija Ja ostao veran i kad malko secne BT ja prebacim na SKY švabe. Zanimljivo da u HT slušam Ria i Leskota bez problema. Slažem se da su Arene neslušljive ali probaj skandinavce, kod njih mi nikad nije zakucalo. 1
Weenie Pooh Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Je li Sterling ikada pokušao da izdrži neki duel kao muško? Jbt pada na svaki nudge Nikad u poslednjih 10 godina (slabo sam ga gledao u petlićima QPR pa ne mogu da garantujem). Ajde što pada nego što rutinski grabi loptu u ruke Dobro sad kad je superstar™, ali pokušavao je tako na autoritet da izvuče faul još kao tinejdžer.
renne Posted August 7, 2020 Author Posted August 7, 2020 10 minutes ago, Zlurad said: Kodi za nemacku no no. Inace rado. vi zapadnjaci se baš stisli, niko neće da plati originalnu pretplatu 1
Mindaugas Žukauskas Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 11 minutes ago, Weenie Pooh said: ali pokušavao je tako na autoritet da izvuče faul još kao tinejdžer Imamo takvog jednog kod nas. Čupo misli ako je bio mvp turnira sa France U14, da će mu se Dean, Moss i ekipa klanjati do zemlje.
Mindaugas Žukauskas Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Btw, De Bruyne najbolji nogometaš svijeta, at this moment, IMHO 4
Miljenko Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Juventus uspeo da ispadne sa jedno 3 puta jacim timom od protivnika. 1
Lancia Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 KDB je carski igrac i mora da ima uz sebe makar B.Silvu, ako je mu je vec prezimenjak pred penzijom. S druge strane, neobjasnjiva odluka Zidana da Valverde bude rezerva na ovom mecu, posle onako dobro odigrane sezone.
goofs Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 45 minutes ago, John Coltrane said: Aman ljudi otvorite se 2,5$ mesecno, glava da vas ne boli. Sta moze da se uzme za 2,5$ mesecno?
copkillah Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 45 minutes ago, Lancia said: Si video kako je Ramos dosao elegantno obucen, ko Peaky Blinders. el je plakao na kraju?
John Coltrane Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 2 minutes ago, goofs said: Sta moze da se uzme za 2,5$ mesecno? IPTV na Aliju sa brdo kanala iz prakticno svih zemalja sveta.
Lancia Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 1 minute ago, copkillah said: el je plakao na kraju? Poslednji put je pustio suzu protiv Liverpula
Mindaugas Žukauskas Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 4 minutes ago, copkillah said: el je plakao na kraju? Plaky Blinders 2
copkillah Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 4 minutes ago, Lancia said: Poslednji put je pustio suzu protiv Liverpula bogami buljson mu je sigurno još uvek razvaljen od tada, ko ne bi zaplakao
Recommended Posts