levi Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 oba penala nepostojeća, ali Lionov u gostima. nemoguće da su oba prošla VAR izgleda ovaj nije držao distancu 2m
Boza_zvani_Pub Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Oba penala sumljiva (manje od 50%). Drugi verovatno kompenzacija za prvi.
copkillah Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Osim što ne treba žaliti za Juventus nikada, milion ovakvih penala da se svira za njih. 2
copkillah Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Gundoan Pritisli odbranu, samo je trebalo da krene na loptu i da je pokupi odbrambenom igraču, a on uzdržan
John Coltrane Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Aman ljudi otvorite se 2,5$ mesecno, glava da vas ne boli. @Zlurad Šta ti secka BT?
Lancia Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Just now, copkillah said: Gundoan Pritisli odbranu, samo je trebalo da krene na loptu i da je pokupi odbrambenom igraču, a on uzdržan Si video kako je Ramos dosao elegantno obucen, ko Peaky Blinders.
Pokojni Ruxin Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 3 minutes ago, John Coltrane said: Aman ljudi otvorite se 2,5$ mesecno, glava da vas ne boli. @Zlurad Šta ti secka BT? recite džonu da sam ga pitao za link
čekmeže Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 27 minutes ago, Lancia said: Kad se to desilo, nisam nesto pratio Siti, da su Fernandinjo i Laporte bolji od Stounsa i Otamendija i da Bernardo Silva nije starter? Fernandinjo je praktično celu sezonu pozadi, Laport čim se opravio je prvi izbor. B Silva je uglavnom na klupi, čudi me Foden u prvoj postavi.
189- Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 31 minutes ago, Zico said: Ali kakav penal za Djubrentus, pa jbt da li je ovo moguce? Da li je ovo moguce? Mafijasko takmicenje mrsupickumaterinu na sta ja trosim vreme. a kakav je penal dobio lyon? golcina ronalda za 2-1.
John Coltrane Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Sad Tibaut brani Isusu iz okreta Živa tekma, baš fino loptanje.
Recommended Posts