Jump to content
IGNORED

KK Partizan 19/20

garmonbozia

Recommended Posts

Posted

Ajde Jare izadji sam večeras ti nije baš veče.

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BWA

434

• Tresko

312

• ZokiAsov

261

• Kreator

254

Posted

Kako ih uriniramo, par njihovih dobrih odbrana ubacujemo (pre)teške suteve i smorimo ih o čas posla. :D

Posted

Zasto Bircevic igra I sta donosi ?

Posted (edited)

Birčević standardno retard mode. Gde je Parahuski?

Edited by Tresko
Posted
7 minutes ago, Azdaja said:

Kako ih uriniramo, par njihovih dobrih odbrana ubacujemo (pre)teške suteve i smorimo ih o čas posla. :D

Al stvarno sta nam sve ulazi malo mi i neprijatno zbog limoza

Posted

Plodimo u gostima sa 20% suta za 3. Kad i trojku sredimo sto ce da padaju bambergovanja lelelelelele.

Tomas i Mozli su nevidjene kraljine i treba ih po svaku cenu zadrzati duze od 1 sezone.

Posted

Jel istina da je Đordi dobio proliv od muke kada je video šta uradismo Limožu?

Koje će sad pravilo da smisli taj govnar...?

Posted
8 minutes ago, BlackGeorge said:

Jel istina da je Đordi dobio proliv od muke kada je video šta uradismo Limožu?

Koje će sad pravilo da smisli taj govnar...?

smislice vec nesto, tipa da u el ubaci neki london ili psg koji ce se osnovati oko nove godine.

Posted

Iz kola u kolo počinjemo nekom mlitavom odbranom, kao da u svaku utakmicu ulaze nezagrejani i bez koncentracije. Ista priča i u ABA i u EC.

Večeras smo za prvih 6 minuta primili 22 koša. Tek onda su Raša i Mozli zatvorili reket, ostali počeli odbranu da igraju glavom i nogama i stvari su polako došle na svoje.

Peiners počeo da daje znake života.

42 skoka.

Lepa pobeda.

Posted

Kidamo. Imamo dve pobede fore i tri utakmice kod kuce, stvarno ne bi smeli da ispustimo prvo mesto do kraja.

Posted

necemo ispustiti prvo mjesto do kraja ec, a kamoli ove faze.

jedino sto tankujemo aba😁

Posted

meni se čini da sa pobedama kod kuće (Venecija, Ritas, Limož) mi sigurno osvajamo prvo mesto. što lepo zvuči i izgleda ali realno ne znači puno ako u drugom krugu ne odigraš na istom nivou.

jbg, ovo je takmičenje gde samo finale znači. ako nisi u finalu, nekako je sve jedno dal si bio u polufinalu ili si ispao u grupi sa 10 poraza - ko je rekao Budućnost i COL :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...