Jump to content
IGNORED

KK Partizan 19/20

garmonbozia

Recommended Posts

Posted

Jaramaz sigurno duva lepak, jebote.:blink: Verovatno sa Zagorcem.

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BWA

434

• Tresko

312

• ZokiAsov

261

• Kreator

254

Posted

kakva odvratna tekma, takmičenje u izgubljenim loptama, hiljadu faulova i bacnja...kls kvalitet

Posted

jedan jedini jebeni put kad ne primimo trojku u posljednjem napadu, napicu se kao letva.

Posted

Čak ni u ovakvoj utakmici Parahuski ni sekund. Izgleda da stvarno hoće da ga se reše.

Posted

ma kakvo gaženje, Zadar je prejadan, prvi put ih gledam ove sezone, smešni su.....dobijamo bez problema, ali kriza i dalje traje. da gostujemo bilo kome osim Zadra večeras (i možda Mege), sa ovakvom igrom bi izgubili

Posted

malo se zajebavam, mada ima nesto i do protivnika.

nasi  osjecaju da su puno bolji, pa ima dosta nonsalancije i dekoncentracije u igri. kad se tome doda grozan zadar, dobijamo ovu antikosarku.

Posted

Duo lepak dominira večeras. Zagor se sapliće o sopstvene noge, Jaramaz ne zna gde udara.

Posted

ne znam šta se dešava sa ekipom, ali poslednje tri tekme katastrofa (fmp, venecija, zadar).

Posted (edited)

pobeda se piše...ali ako ovako kanimo igrati na derbiju, kao na poslednje tri tekme, mogli bi stvarno da izgubimo 112-58

Edited by Ted
Posted

Dobro je ovo Trinkijeri posložio... protiv Fundića i Ivanova u reketu se i nije moglo drugačije nego sa 73 opaljene trojke.

Posted (edited)

https://mondo.rs/Sport/Sport-video/Ostalo/a1247761/Andrea-Trinkijeri-tajm-aut-Zadar-Partizan-psovka-VIDEO.html#

"Ja mislim da smo zaslužili pobedu, nije to bilo ništa fantastično, ali dosta smo dobro otvorili i imali smo dovoljno dobrih momenata i na kraju zaslužili trijumf", kazao je Trinkijeri i dodao:

"Problem su 21 izgubljena lopta (statistika kaže 20, prim. aut.), to me malo sramotada vam iskreno kažem, ali nama je najvažnije bilo da dobijemo posle loše utakmice u Evrokupu. Došli smo ovde, probali smo da zavrtimo malo brže nego inače, da budemo sveži, možda izgleda da smo puno šutirali trojke, ali oni su parkirali autobus u reket i nije bilo prostora".

Posle kratke pauze dodao je i sledeće uz uzdah.

"Mogli smo bolje šutirati, ali nije to na kraju tako loše", zaključio je Italijan

Edited by BlackGeorge
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...