Arkadija Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 16 minutes ago, renne said: Ali kakav genijalan trenutak da ppp menja selektora Ko,šta, gde, kako?
Arkadija Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Idi, bre, renne, ja pomislila opet neka migracija, novi dizajn, pa neće raditi kako valja danima.
duda Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 52 minutes ago, renne said: temootvarač glupa sam ništa mi nije jasno
renne Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 promenili smo pokretača teme, keš nije bio dobar u parizu pa smo menjali
Cash Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Bio juce na svadbi,pratili smo nas 20 na 1 mobilnom 5 set. Nole care hvala ti . Mlatko otvara Yues open
Anduril Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 11 hours ago, simetrije said: Od prvog Rođinog osvajanja Vimbldona (2003. godine) odigrano je 65 GS turnira. Od tih 65, Rođa, Rafa i Nolo su osvojili 54 (20, 18, 16). Pre čuvene 2011. godine, Rođa je imao 16 GS titula, Rafa 9, a Novak samo jednu. Od 2011. do danas, Rođa je, dakle, osvojio 4 GS titule, Rafa 9, a Nolo 15 (dve više od ostale dvojice zajedno). Na podlozi koju (sa pravom) smatra svojim prirodnim okruženjem, Rođa je odigrao 3 GS finala protiv Novaka Đokovića. Sva 3 je izgubio. Kada bih gledao ovako poređane cifre, iz Rođine GOAT perspektive, u najmanju ruku bih se zabrinuo. Rodjine ili bilo koje druge GOAT price su potpuna besmislica. Razlicite teniske ere se ne mogu porediti, pa cak ni igraci medju kojima ima 5 godina razlike. Teniseri su statisticki na vrhuncu izmedju 25-30 godina i to je biologija koju je tesko promeniti. Mozemo biti samo srecni sto su se ova tri igraca medjusobno guraju do vrhunca, a jedini problem je sto je ostatak polja vec 15 godina totalno deklasiran. I to je nesto cega nije bilo u ranijim erama sa ovakvom dominacijom tri igraca.
Recommended Posts