Jeremija Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 2 hours ago, ubibobi said: Nemoj molim te...odradi sad jedan kontradžinks Ma jok, mislim da sam jos jednom pokazao kakav sam ekspert...
Budja Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 1 minute ago, stoka said: Da ne beše Noleta i Rafe, danas bi Rodžer imao jedno 30 grend-slem titula ... Znalo se nakon dve spašene meč-lopte da Đoković to dobija, ko prati njegove igre, zna da je to kao matematika, kao 1+1 ... Pitanje je. Rodja igra da ga ne bi prestigli, velika glad za uspehom, svaka cast. Da nema Noleta i Rafe, odavno bi okacio reket o klin.
Malvo Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 9 minutes ago, Budja said: Kako sinak lici na Srdjana, ono je nenormalno. Djedovic...
Caligula Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 11 minutes ago, hefaca said: Samo zbog publike mi Drago sto je Fed izgubio... ... ovo. btw. jer™ uvek vojvotkinja dariva nagrade? Kakva zena sunce ti jebem
189- Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 5 minutes ago, Mil@n said: Paradoksalno, ali Federer je trenutno fizički spremniji od Nadala. Nadal je rikno u 4. setu u polufinalu. Nije samo do spreme već tehnike i mehanike udaraca, a tu je Fed ko leptirić. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk jbg federer vec par godina samo se za ovaj turnir priprema dok ostali igraju cele godine (ili u nadalovom slucaju 8 meseci).
stoka Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Just now, Budja said: Pitanje je. Rodja igra da ga ne bi prestigli, velika glad za uspehom, svaka cast. Da nema Noleta i Rafe, odavno bi okacio reket o klin. Mislim da si ti u pravu. U stvari, Nole i Rafa guraju Rodžera da dalje trenira, da diže standarde svoje igre. Isto kao što Rafa i Rodžer guraju Noleta ili kao što Nole i Rodžer motivišu Rafu da bude još bolji ... Da je Rodžer za konkurenciju imao samo Congu, Čilića, Kirjosa, Bagdatisa i slične, brzo bi se smorio ...
renne Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Krajišnici gde ćemo na seloDal na kordun, dal u ličko selo
Budja Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 1 minute ago, 189- said: jbg federer vec par godina samo se za ovaj turnir priprema dok ostali igraju cele godine (ili u nadalovom slucaju 8 meseci). I zato je dosao do polufinala RGa.
Ras Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 1 minute ago, ivy said: a gde je Jelena? Kod (londonske) kuće - sa ćerkom.
Mil@n Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 jbg federer vec par godina samo se za ovaj turnir priprema dok ostali igraju cele godine (ili u nadalovom slucaju 8 meseci).Pa ne baš, igrao je sve osim šljake. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
hefaca Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Stefan lici na teniski reket... Glava i nesto malo ispod.
stoka Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 (edited) Po meni, tenis je u velikoj krizi. Ženski tenis i muški tenis izuzev ove fantastične trojice je dosadan, a teniseri i teniserke su pretplaćeni, osim, naravno, ponavljam, ove trojice ... Šta će biti sa svetskim tenisom kada Rodžer, Nole i Rafa okače reket o klin, jebemliga ... Edited July 14, 2019 by stoka
Recommended Posts