Cane Vukic Prebranac Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Неки утисци овако: - ФЧ3 и Оџо нису способни за овај ниво кошарке - Гист је феноменалан - Браун и(ли) Браун ће вјероватно бити шилбовани ако се нешто епски не промијени - Братина Фаје и даље пегла јебену одбрану, уз Ђенку, Перпера и Капитена, тако смо и пришли у четвртој - Томић мора Боришу увијек држати у 12
Ratamahatta Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Danke. Jebote, mi cemo poceti sezonu sa 0-7 ako Sved bude zdrav.
harper lee Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 3 hours ago, Apollo Creed said: Jbg, ako Braun već ne može ( a ne može), bolje Boriša da je igrao. lm, ne treba se uzbuđivati previše, prejak je ovo tim, kad se sve posloži biće to veri gud. Borisha nije igrao jer je Fitjko The Govnar morao debitovati u Evroligi.
Shaq Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 meni i dalje nije jasno kako vecina ne konta kolika je posast mali govnarko.. kazu, sta ocete izgubiti 5 razlike protiv pao-a nije uopste lose.. nije u tome poanta, mogli smo mi juce odigrati odlicnu utakmicu a opet izgubiti ne sa 5 nego 15 razlike.. poenta je sto mi u svaku utakmicu ulazimo sa hendikepom, dakle utakmice ni ne pocne mi vec imamo veliki hendikep.. i onda kad na to dodas jacinu protivnika, pa da 2-3 igraca nemaju svoj dan(sto je normalno, niko nije robot), bude totalni raspad sistema.. pa se onda servira prica kako jedan igrac ne moze da poremeti ostale, a evo vec druga godina, kako iz nedelje u nedelje imamo primere kako itekako moze..
Joe D Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Borisa nije igrao zato sto je treca ili cetvrta opcija na svojoj poziciji u timu, kao sto je bilo i ocekivano. To sa filipom nema veze.
Apollo Creed Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Pa to,kažu da Braunu otiče koleno, nemam pojma ni što su ga onda puštali sinoć...
Dankan Ajdaho Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Treba mi snimak jučerašnje utakmice u bilo kom obliku. Bio bih zahvalan za link. Može i torent, bilo šta.
harper lee Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 2 hours ago, Joe D said: Borisa nije igrao zato sto je treca ili cetvrta opcija na svojoj poziciji u timu, kao sto je bilo i ocekivano. To sa filipom nema veze. Naravno da ima veze. Borisha je druga, mozda treca opcija na svojoj poziciji, jedan od dva igraca na cetvorci koji moze da pokrpi makar visinom u situaciji kad nam oba centra dobiju devet faulova za 20 minuta. Govnar, osim sto i nije nikakva opcija, nominalno je peta opcija na svojoj poziciji, iza Lorenca, Djenke, Berona i Davidovca.
Joe D Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 1 minute ago, harper said: Naravno da ima veze. Borisha je druga, mozda treca opcija na svojoj poziciji, jedan od dva igraca na cetvorci koji moze da pokrpi makar visinom u situaciji kad nam oba centra dobiju devet faulova za 20 minuta. Govnar, osim sto i nije nikakva opcija, nominalno je peta opcija na svojoj poziciji, iza Lorenca, Djenke, Berona i Davidovca. ako je druga opcija, zasto se skida faye koji nije ni odradio pripreme sa ekipom? i ne samo to, nego ni taj faye ne igra vise od par minuta, nego perperoglu dobija minute na njeovoj poziciji? covic je u timu zato sto ekipa mora da ima dva pleja, a nikome nije palo na pamet da tu zapravo ima dva igraca kad covic vec mora da igra. da tu ima dva igraca, opet bi borisa bio 13. ili 14. igrac u ovom timu, sve drugo nije bilo realno ni u jednom trenutku. a to je onaj drugi problem zvezde koji se ne zove filip covic i koji nece sa njim da ode.
harper lee Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 9 minutes ago, Joe D said: ako je druga opcija, zasto se skida faye koji nije ni odradio pripreme sa ekipom? i ne samo to, nego ni taj faye ne igra vise od par minuta, nego perperoglu dobija minute na njeovoj poziciji? covic je u timu zato sto ekipa mora da ima dva pleja, a nikome nije palo na pamet da tu zapravo ima dva igraca kad covic vec mora da igra. da tu ima dva igraca, opet bi borisa bio 13. ili 14. igrac u ovom timu, sve drugo nije bilo realno ni u jednom trenutku. a to je onaj drugi problem zvezde koji se ne zove filip covic i koji nece sa njim da ode. Domino efekat. Govnar mora da igra zato sto se preziva Covic, iako je i njemu i svima bilo jasno jos pre utakmice kako ce to da se zavrsi, ne zato sto je drugi plej jer on nije drugi plej vec nista. Posto on mora da igra i zauzima mesto normalnom igracu morali smo da se krpimo na cetvorci Perperogluom i Davidovcem bez ikakve potrebe i na nasu stetu. A to koliko smo inferiorni kad Bili i Djenka glume plejeve, umesto sto tamo isprobavamo rekreativca koji bi da vidi kako izgleda ta evroligaska kosarka, videli smo u poslednjoj cetvrtini.
Joe D Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 To sve i dalje nema veze sa Borisom. Mogao je bilo ko da ostane van tima, pa i taj Covic, to ne bi promenilo da ima 3 igraca koji ce pre njega dobiti minute na njeovoj poziciji. Dobice on priliku kad neko bude povredjen i to je to. Takva je konstrukcija tima, nema za njega mesta u standardnoj rotaciji. I ne mislim da je Perperoglu na 4 bilo kakvo krpljenje, prirodno je da se pomera na poziciju vise, jer nece biti nista mladji od ovih 35 koliko ima.
Recommended Posts