Joe D Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 ajde bezi u kurac, dodjes ti u evorligu da bi afirmisao gazdinog kepeca. sad sam upalio da gledam zvezdu i dosta je za mene. ne mogu ja ovo blamiranje.
harper lee Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Meni stvarno nije bas najjasnije sta je u glavama ljudi kao sto je Filip Covic. Mislim, nije klinac, igra kosarku ceo zivot, jasno je i njemu koliko i svima drugima da je ovaj nivo kosarke jedno pet nivoa vise nego sto on moze da igra i opet ga nije sramota da ovako kanali ekipu jer mu je san da zaigra Evroligu. Koliko covek mora da bude bezobrazan, sebican i retardiran da ne dodje i kaze treneru - hej, puisti Borishu da igra, meni je mesto na nekoj utakmici ABA lige protiv slabijih timova i to je od mene. OK, dobio si mesto u timu na tatu, masi peskirom, dobacuj s klupe, jedi govna, samo nemoj da se blamiras. Kao da rec "sramota" ne postoji u recniku takvih ljudi.
Ivo Petović Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Ama baš ništa se ovde neočekivano nije dogodilo. Ovo je sprdnja i stvarno ne treba trošiti živce. Više gledati basket i nadati se da mali isprdak pretrpi što više poniženja na terenu. btw, Gistara je i dalje mačka, fizikalije su mu netaknute. Sa druge strane Derik Braun je izgubio, ne pola koraka, nego korak i po. Šta mu ostane na rutinu i znanje, to mu je. Narvno, najtalentovaniji domaći košarkaš je van protokola. Sramota je to, ali svih ovih 77 i kusur hilj km i onako treba napalmovati.
levi Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Baron i Đenka krpe na pleju, Faye krpi na petici dosta je to improvizacija već na prvoj utakmici, za tim koji je ušao sa dubokim napunjenim rosterom
Aleksandar88 Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Ja premestio na fudbal. Mislio sam uludo da ćemo nekako uspeti da kompenzujemo isprdak na terenu, jednostavno ne vredi se nervirati kad krenu kola nizbrdo.
Timmi Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Kako bezlican tim. Tuzno je gledati derricka browna
Ivo Petović Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Kakva odbrana govneta govnjivog na Fridetu btw, ko mi kaže da smaram sa govnetom ogavnim, preventivno mi se napase...
Ivo Petović Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 2 minutes ago, Timmi said: Kako bezlican tim. Tuzno je gledati derricka browna Baš malo ostalo od njega. Šteta, bio je strašan igrač. Grozan tim, pravljen samo da bi se zadovoljila ambicija iskompleksiranog tate i njegovog midžeta isprdka.
Recommended Posts