Jump to content

KK Crvena Zvezda 2019/20

Featured Replies

Solidna rola Čovića

• Replies 7.9k
  • Views 654.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Filip nije vracen cim je Radonja otisao nego kad je Alimpijevic ispao u evrokup. Filip je te sezone bio prvi asistent i peti strelac Aba lige ali verovatno ni takav ne bi dosao da nismo ispali iz EL.

• Ratamahatta
    Ratamahatta

• MiddleClass
    MiddleClass

Jbg, nemamo para kao slinin drzavni projekat da mozemo da zadrzimo cio roster.

Posted Images

Solidna rola Čovića

+1 cudi me da je smeo da ga izvede

da se nose u 3 kurca i tomic i covic.. kad nam je pojebao momentum a ove uspalio, onda nasao da ga vadi

Bolje se odmah raspasti, nego na kraju

jel to lorenzo bivsi? masala

retard tomic nije stavio u 12 borisu a fayea ni ne planira izgleda da uvodi  :facepalm:

filip vs jimmer, sudar titana :happy:

Ovo što radi Čović je pa nemam reči. Sramota.

:lolol: jel ovo viđeno ikad

Koja je ovo ljudska beda i sramota.

Tomić prigovara sudijama umesto da izvadi igrača sa 4 lične napolje. 

Ojo ne Ojo, nije toliko bitno, problem je što Gist ima 3 faula

ni glave ni repa, a nece ga biti ni tokom sezone sa onom celavom veprinom.. prividni smo kao u igri posto je -2, a na kraju ce biti -20..:fantom:

Stvarno mi nije jasan Tomić, što ne izvadi Odza posle 3 a kamoli 4te lične... Isto mi nisu jasna bar 3 od ta 5 faula koja su mu svirana... 

Dobro je, Nebojsa, video si da tvoj retardirani sin ovo ne moze da igra, sto zna svako ko je odgledao dva minuta kosarke u zivotu, i da se nosite i ti i Tomic u tri lepe picke materine s njim.

Odzo.:laugh: Jeste da je dobio bar dva faula na Kalatesovo ime kod sudija ali ovo je naivnost level street basket.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout