Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted

Kuzmic je i pre nesrece bio metiljav igrac, mislim da je svaki derbi u Zvezdi odigrao ocajno, cak i kad je bio na vrhuncu. Nikako se ne snalazi kad naidje na tvrdo. 

O Borisi ne vredi ni govoriti, uvek cemo mekano uci u mec kad su u reketu njih dvojica. 

Ali ja sam jos u soku da smo mi Larkina cuvali tako sto ga je jurio Dobric, a u dropu zonirao Stimac, dobro je sto nije dao 50 poena. 

Posted

Ta Kuzmićeva sezona je što se mene tiče najbolja centarska sezona koju sam video u Zvezdi. Čovek je dominirao protiv Fenera i Reala, čuj protiv Partizana bilo tvrdo...

Posted
1 hour ago, FPLS said:

Kuzmic je i pre nesrece bio metiljav igrac, mislim da je svaki derbi u Zvezdi odigrao ocajno, cak i kad je bio na vrhuncu. Nikako se ne snalazi kad naidje na tvrdo. 

O Borisi ne vredi ni govoriti, uvek cemo mekano uci u mec kad su u reketu njih dvojica. 

Ali ja sam jos u soku da smo mi Larkina cuvali tako sto ga je jurio Dobric, a u dropu zonirao Stimac, dobro je sto nije dao 50 poena. 

Na ovo mesto se otprilike može svesti kompletno znanje struke u klubu.

Posted

Kuzmic u top izdanju je legit EL centar, ovakav nije. Trenutno, nemamo nijednog, Kuzmic i Gist su to nekada bili, preostalu trojicu ne bih komentarisao u tom kontekstu.

Posted (edited)

Ima li smisla juriti potok ili odmah da se pojuri kafić?

sad vidim ima na 02.

Edited by kralj
Posted

udaramo sa ojom i kuridzom koji je pre 20 minuta izasao sa terapije  na njihove cetvorke tomas, novica, bircevic..

spacer.png

Posted

ako mi ovo danas dobijemo, ima da se prosetamo kroz abu

spacer.png

Posted

Kad bi MJK mogao, imao snage, spreme na 4, pa da konačno vrati Gistaru na 5.

Posted

pocelo opet gepekovanje.. vec u prvoj cetvrtini nas pokralo za 7 poena..

Posted

Ubise sudije. Izmislile faul Dobrica na Pejdzom, onda Dobricu lopta dirala obruc... Nista ne vide. Sad ce da sviraju svaki pogled...

Beron :hail:

Posted

Šakota pokazao da nije dirala obruč.

Posted
4 minutes ago, MiddleClass said:

Ubise sudije. Izmislile faul Dobrica na Pejdzom, onda Dobricu lopta dirala obruc... Nista ne vide. Sad ce da sviraju svaki pogled...

Beron :hail:

To je bio cist faul Dobrica. Okanite se sudjenja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...