Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted

Laki, Laki...prepoznat si i lociran...najebao si.:D

Posted

Jel pomenuo pleja, Maleckog, zle tviterase... ?

Posted

;Mislili ste da vas zajebavam sa Filpom u timu, e tek cete da vidite sta je zajebancija;  Dr Nebojsa Covic

Posted

Ne da Filipa, Kaže (parafraziram) svi igrači su njegovi sinovi, glavu dajem Filipa ne dajem!!

Posted
15 minutes ago, Goranz said:

Nije mi jasno otkud toliko čuđenje. Čovek odlično poznaje problematiku nalaženja minuta za sina.

😂

Posted
6 minutes ago, simple red white said:

Laki, Laki...prepoznat si i lociran...najebao si.:D

Da, time se bavi predsednik kluba. Prikuplja privatne informacije o random navijacu koji je popizdeo zbog zajebavanja kluba i od njega na KZS pravi neprijatelja koji ima neke veze sa Zagrebom, dakle, Hrvatskom, dakle, mora da je neki ustasa. A krstenog trenera da nadje time se ne bi bas bavio, da bi iskopao nekog ko ce da mu trpi sina u timu morao je iz penzije da vraca coveka. 

Laki, druze, zajebi da ides na utakmice, natovarice ti budala neke udbase da te istamburaju. Ti si svoje odradio, ako u ponedeljak ne bude par hiljada ljudi koji ce Covicu da sruse Pionir na glavu onda ovaj klub i zasluzuje Sakotu na klupi i Filipa na terenu.

Posted
18 minutes ago, Goranz said:

Nije mi jasno otkud toliko čuđenje. Čovek odlično poznaje problematiku nalaženja minuta za sina.

Sakotin sin je bar bio talentovan za kosarku, tesko da on moze u istu recenicu s bankarskim sluzbenikom i njegovim t-rex rucicama.

Posted

"Naravno na udaru je najviše Filip Čović. Zaboravilo se polufinale i finale prošle godine. Da, pogrešio je protiv Partizana. Pa šta? Neko drugi je grešio protiv Makabija i Asvela.

Sve se to ciljano priča kako bi Filip napustio Zvezdu, e pa neće moći! To se neće desiti dok sam ja ovde, oko toga se nećemo igrati. On jeste moj sin, ali ja sve igrače gledam kao sinove." 

A Šakota pored klima glavom...

Jebeni psihopata. Gasi klub.

Posted
4 minutes ago, FPLS said:

"Naravno na udaru je najviše Filip Čović. Zaboravilo se polufinale i finale prošle godine. Da, pogrešio je protiv Partizana. Pa šta? Neko drugi je grešio protiv Makabija i Asvela.

Sve se to ciljano priča kako bi Filip napustio Zvezdu, e pa neće moći! To se neće desiti dok sam ja ovde, oko toga se nećemo igrati. On jeste moj sin, ali ja sve igrače gledam kao sinove." 

On 22.11.2019. at 13:40, harper said:

Ono sto mora da se desi je da se dovede normalan trener i bankarski sluzbenik izbaci iz tima. Ono sto ce se desiti je da ce bankarski sluzbenik ostati u timu, bice otpusteno par ovih iskusnijih koji imaju problem s Filipom i dovesce se trener koji ce pristati na to da vuce ekipu s hendikepom koji mu je ugradjen u tim. Naravno, jedino sto bi mozda moglo da promeni stvari je da cela hala u ponedeljak izvizdi Filipa i poruci i njemu i njegovim briznim roditeljima da Zvezda nije njhov privatni klub i da je bilo dosta zajebavanja. Na zalost, samo mozda. Sve ovo sto je do sada radjeno s Filipom ukazuje na to da su Covici potpuno izgubili kontakt s realnoscu a onda je tesko ocekivati da ce se dozvati pameti, sta god da se desi na tribinama.

Posted

Svi igrači su sinovi, samo je jedan više sin nego drugi.

Posted

Svi igrači su sinovi, ali nije svaki sin igrač.

Posted
2 minutes ago, FPLS said:

Narrroooode mooooj, mi gore vama dole + minuli rad, dakle jedno kvalitetno poseravanje po navijacima Zvezde.

U normalnim okolnostima bih se nasladjivao jer nam takmicarski sve ovo sto Nebojsa radi ide u prilog, ali jebiga, ima ovo sire posledice po drustvo i desava se Zvezdi zato sto se desava slicno na mnogim drugim mestima. Ako vam je za utehu, sada stvarno mozemo svi glasno da kazemo Zvezda=Srbija.  

Posted

Koliko god čovjek da  pomisli u jednom momentu da je Ćoki dostigao vrhunac poganluka, bahatosti i primitivizma, on svaki put kad izađe u javnost, tu granicu probije. Nema kod njega granice, fuj! 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...