Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Karma je carica, fantastična sekvenca na kraju i on scena sa Zoom, koji lupa glavom jer ne vjeruje šta Tatin Kurton radi, govori sve o stanju u ekipi. Ide ova sezona lagano niz vodu zbog bolesne sujete. Šteta , ima tu dobrih igrača...

Edited by hrkljush boys_2
Posted

Neverovatan potez. Bezobrazluk kao takav. Uzeti onakav šut, a ostalo još 5 sekundi. 

Posted

Svako ko posle ovog plati kartu je glup ko kurac...

Treba bojkotovati klub, bukvalno.

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Posted
2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Karma je carica, fantastična sekvenca na kraju i on scena sa Zoom, koji lupa glavom jer ne vjeruje šta Tatin Kurton radi, govori sve o stanju u ekipi. Ide ova sezona lagano niz vodu zbog bolesne sujete. Šteta , ima tu dobrih igrača...

Njegov klub nejgova lopta on moze da odluci sta ce sa njom  da radi.

:D

Posted

Jedan od epskijih krajeva bilo koje utakmice. Erbol, namerna, i gaženje aut linije :isuse:

Posted

Šta kažu portali, koliko je Lorenco kriv za ovaj brejnfart (sabrana dela) FČ-a

Posted (edited)

Vise stopala mu je bilo u autu nego unutra. Ali ajde, apsolvirali smo. Najvece smece na svetu je Kemis. Goni se u kurac jos veceras. 

Edit: U portalima ce biti najefikasniji, nije jadan mogao sam ponovo bez podrske ostalih. 

Edited by Plajvi
Posted

Bice veselo na sledecoj tekmi kad budemo domacini,osim ako celava picka opet odluci da preskoci tekmu

Posted

Jel se zna zašto je bilo samo 1 bacanje nakon faula Jankovića? Gledao sam bez tona jer je dvojac sa O2 nemoguće slušati. 

Posted
22 minutes ago, Svarog said:

aahahahahahaahhahahah

i Lorenco koji (na klupi) glavom nabada ogradu.

Tim potezom je sve rečeno.

Posted
   Jel se zna zašto je bilo samo 1 bacanje nakon faula Jankovića? Gledao sam bez tona jer je dvojac sa O2 nemoguće slušati. 
Pitao i midl, niko ne zna
Posted (edited)
3 minutes ago, fandorin said:

Ako sam dobro shvatio.

Zagorac tehnicku 1 bacanje,Davidovac nesportska dva bacanja i lopta sa strane.I jankovic nesportska 2 bacanja i lopta sa strane.

Pa sada kada sve saberes i oduzmes jebem li ga  dobijes jedno bacanje za nas.

Edited by Блок_64
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...