Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, palikaris said:

Ovo zvuči ko iz alana forda :rolf:

Meni vise kao ovo 

Posted

i umesto starih komfornih stolica nabili i zgusnuli male. pa sada normalan covek od 190+ cm i 120+ kg oseca nezeljenu telesnu prisnost sa komsijama pored njega.

ali najgore je sto je i dalje kao u rerni.

Posted
26 minutes ago, cvrlle said:

Bitno da su ptice jos uvek zive i zdrave!

Sinoć sam baš gledao gde su golubovi ali ni jednog nisam video :(

Posted
1 minute ago, Nikodije said:

i umesto starih komfornih stolica nabili i zgusnuli male. pa sada normalan covek od 190+ cm i 120+ kg oseca nezeljenu telesnu prisnost sa komsijama pored njega.

ali najgore je sto je i dalje kao u rerni.

Stolice su rođene ko želi svežu diskus herniju.

Posted (edited)

...i sada u tom vesarinom paklu treba da gledas kako profi kosarkasi jebu gnoma nemilosrdno. bas neprijatno iskustvo.

Edited by Nikodije
Posted

Ventilaciju nisu ni planirali da diraju, eventualno su pročistili, mada sumnjam i to.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Posted (edited)

odes na obicnu kosarkasku utakmicu, i gomila tradicionalnih srpskih boljki te opici po faci - lopovluk i nestrucnost (renoviranje™ pionira), bahatost (lazic) i nepotizam (gnom), jedino se laki svojim performansom izdigao iz te tipicne srpske mocvare i pokazao neki stav. ostalih 7000 su  govnari koji pristaju na ono sto im se servira

Edited by Nikodije
Posted

Nije fer sto su sina Bate Gasica onda najurili iz FK, a Covicev mali ima zagarantovanu minutazu u KK
Tako ni Kokezi nije dozvolilo da debituje za repstaciju, a Sestkovicev sin isao na svecko.
Jupiter i volovi...

Posted

Inače,tom rekonstrukcijom je najavljeno i proširenje Pionira...meni se učinilo da je sinoć rečeno da je bilo tipa 6300 gledalaca a bilo je rasprodato.

Stolice su kapiram namenjene pre svega zbližavanju posetilaca...:fantom:

Posted
odes na obicnu kosarkasku utakmicu, i gomila tradicionalnih srpskih boljki te opici po faci - lopovluk i nestrucnost (renoviranje[emoji769] pionira), bahatost (lazic) i nepotizam (gnom), jedino se laki svojim performansom izdigao iz te tipicne srpske mocvare i pokazao neki stav. ostalih 7000 su  govnari koji pristaju na ono sto im se servira

Ima logike da u svetu u kom se brutalno vredja igrac koji donese Abu i EL kapiten biva "bahat", a ne random protuva zeljna neke amplitude u zivotu. Barem ste dosledni u stavovima.
Posted

vec vidim scenario kako ce dileje nakon jos 1-2 poraza u el, prestati da idu na istu posto satro zvezdasi teraju pleja koji je doneo el, a u stvari se tripovali da ce zvezda upasti u top8 minimum..:fantom:

Posted
2 hours ago, samo_opusteno said:

Ima logike da u svetu u kom se brutalno vredja igrac koji donese Abu i EL kapiten biva "bahat", a ne random protuva zeljna neke amplitude u zivotu. Barem ste dosledni u stavovima.

Dakle, random protuva je svako ko nema tatu da mu napravi nicim izazvanu i nicim zasluzenu karijeru. Kao sto rekoh, svako ima neke svoje vrednosti u zivotu koje zdusno podrzava. Sreca je da postoji bar ovo mesto gde su oni kojima su nepotizam, negativna selekcija i arcenje drzavnih para na licne i porodicne frustracije u debeloj manjini.

Posted
15 hours ago, samo_opusteno said:

Ali nije on doneo  trofej ABA lige i povratak u EL takmičenje, on je bio samo deo tog tima, čiju je igru prilično tačno a jednostavnim rečnikom opisao Harper a ona nije  "On je doneo".

Neću vređati juniora ali on ni jednu pariju u gostima ni ABA ni EC (EC ni kao domaćni) nije odigrao kvalitetno.

Ti i dalje voli do imbeclnosti Juniora a mi ćemo za to vreme voleti Zvezdu.

Posted
20 hours ago, samo_opusteno said:

Iskren da budem ni meni to nije jasno.Kako jedan igrac njegovih kvaliteta (skracenih ekstremiteta i produzenog stomaka) nije zapao za oko nekoj barseloni,ili realu,ili efesu.

Jos cudnije mi je da ga nije hteo nijedan tim iz aba lige recimo neka cedevita,zadar,cibona,krka,ili makar iz aba lige 2,ima tu lepih klubova,recimo borac cacak...

Kls to vec nije za njega,ali ga ni tamo niko nece,cak ni napredak iz Aleksinca.

Posted

Boli ga kurac, kad ga želi jedini evroligaš sa ovih prostora :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...