nautilus Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 2 minutes ago, harper said: Kako li izgleda kad mraci!? salio sam se na svoj racun, ali ozbiljno, mi nemamo nikakvu strukturu, nikakvu organizaciju, sve je jedan covek i njegov sadasnji napad ludila. kada svima dokurci i kada se posvadja sa svakim u najboljem slucaju cemo umesto njega dobiti nekog naseg ostoju a da pri tom nemamo nikakvu strukturu, upravu, zabrinute veterane, mladje kategorije. nista. u najgorem strica nacije ili novokomponovanog biznismena sa severne tribine. covic je uspeo da porusi milion mostova i sada rusi i poslednje. mislim, pisao si svojevremeno kako je to izgledalo dok je kari vodio zvezdu u onoj KLS PO seriji protiv komsija kada je igrao filip. ovaj na terenu ne zna dje udara a kari razocarano sleze ramenima na klupi u stilu, jebiga, mora igrati. ako je to napravio kariju pesicu napravice i bilo kom drugom treneru. covic je nemoguc za ozbiljnu saradnju, njemu je potreban poslusnik a oni su po pravilu nikakvi treneri. zato mracim.
goofs Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Ne menja puno na stvari recenog, ali Kari tada kad je vodio Zvezdu stvarno nije imao neki roster na raspolaganju. Petard Popovic i ekipa, bilo je tu mesta i za Covica na terenu.
Ratamahatta Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Kako nije uspeo Radonji da uvali Ficka 5 godina? Mislim, da se ne zajebavamo, Radonja Pesicu eventualno cipele moz da glanca, ako ovaj pristane. A imao je i najbolji alibi ikada za to, rezervni plej je godinama bio Rebic, koji nije mogao da prenese loptu preko pola.
adasevic Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Bez covica danas izgleda... Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
levi Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 zato što se skrljao u Novom Mjestu, ili Andrija hoće da odradi tu jednu utakmicu sa stilom?
adasevic Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Ipak igra :(Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Shaq Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 znaci od predpostavke da ne igra govnar, ustvari se ispostavlja da ne igra baron :smajlikojisebesi:
levi Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 odlična petorka, konačno sa Borishom. još Kuzmić i to je to D. Brown je dobar dečko, ali stvarno nije bio neophodan. Mada ako je prošle god presedeo sezonu zbog ugovora, biće duel titana sa Čovićem oko šilbovanja
levi Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Djenka ne može vola da ubode, ali uvodi se u igru odbranom
Ivo Petović Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Jenkins nije bio ovoliko agresivan od početka sezone.
Recommended Posts