porucnik vasic Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 И пошто је Главоња? Link to comment
papapavle Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Jel sam ja jedini kome je Pogba bio kriminalan danas? Džabe par lucidnih poteza u drugom poluvremenu, kad je pre toga uvek komplikovao, gubio čiste lopte, i ponajpre izgledao motivisano i trudio se kao tinejdžer koga su digli od plejstejšna i uvalili lopatu da čisti sneg... Može da bude naš Vijera po svim fizičkim i tehničkim parametrima, ali mislim da se to nikada neće ostvariti. Šteta što Kin nije tu, da mu kvrcne šiju kao piletu posle prvog znaka kurcobolje. Link to comment
Meazza Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 On bi mogao da bude novi Viera, ali to njemu nije dovoljno kul. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Pih. Nesposobni United. Nisu mogli još jedan zavalit pa da bude 5-0, da ovi moji mučenici ne budu na fenjeru. Link to comment
Weenie Pooh Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Pa bili bi po abecedi iza Čelsija, zar ne? Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 3 hours ago, Meazza said: On bi mogao da bude novi Viera, ali to njemu nije dovoljno kul. Jedino po fizičkom izgledu, u smislu da su visoki i tamnoputi, i tu svaka sličnost prestaje. Pogbin talenat je ogroman, lucidnost, driblinzi i ostale ofanzivne karakteristike koje Vijera nije imao. Sa druge strane, Pogba nema ni naznake Vijerine defanzivne maestralnosti, čak štaviše, često je defanzivno liability, i ja njega uopšte ne smatram DM-om. Dva suprotna sveta igrački. Link to comment
porucnik vasic Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 2 hours ago, Jean-Luc Picard said: Pih. Nesposobni United. Nisu mogli još jedan zavalit pa da bude 5-0, da ovi moji mučenici ne budu na fenjeru. Какав сте ви јебени ужас то је за причу. Кристал Палас је за вас Барселона. Link to comment
mozzer Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Hbt Lampard ovo ono lozenje, i pocinjes sezonu sa najvecim rupama Zoumom i Christensenom na stoperima (koja je to racunica da se proda Luiz a da igraju ova dvojica da mi je znati) a progurao si u napadu i svog hipstercica Mounta... pa hbtt... valjda ce doci sebi... Link to comment
MiddleClass Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Ma kakav Luiz. Popasao je odmah klupu i u Arsenalu... Link to comment
Aleksandar88 Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Hbt Lampard ovo ono lozenje, i pocinjes sezonu sa najvecim rupama Zoumom i Christensenom na stoperima (koja je to racunica da se proda Luiz a da igraju ova dvojica da mi je znati) a progurao si u napadu i svog hipstercica Mounta... pa hbtt... valjda ce doci sebi...Sta ima da dolazi sebi, odmah smena posle prvog kola. Najjace da je Christensen rupa, a Luiz je pouzdan u PM . Link to comment
mozzer Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Christensen nije rupa - nego rupchaga.... Link to comment
renne Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 15 hours ago, renne said: Povodom one priče Komentator na SK kaže da Džejma nije brz nego je hitar 10 minutes ago, copkillah said: Link to comment
Recommended Posts