Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ajde Ruxo budi kulov, jer si najprecizniji statisticar ovde a provjerljivo je pa nema prevare; daj procenat povecanja plate jednom Nasriju kad je presao kod arapa iz Arsenala. Nasri je bio u punoj snazi i, kao i vecina vasih akvizicija protekle decenije, dupe mu je zinulo za pare. Dakle, pocevsi sa njim, digli ste plate u nebo i digli ste cijene igracima u nebo. Pa zbog vas se ffp i jeste uveo. PObijedili ste ga, to skidam kapu, ali niste nista manje djubrad.

Posted (edited)

@dillinger

oke, verujem ti za kuna 

ali mi bila poenta nije bila da siti ne dovodi afirmisane igrače, nego da odavno ne pravimo transfere poput reala, barse, psž-a, ako smo ih ikad i pravili...pa čak i 1 junajted ima dosta više high-profile signings u pepovoj eri (di maria je služio da ukaže na to, a i da ukaže da time nisu dobili previše :) )

zato ne razumem kad se siti optužuje da je sjebao tržište, a junajted doveo pogbu za 120m godinu dana pošto smo mi kdb-a platili 60m. možda eventualno tržište bekova :lolol:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted (edited)
4 minutes ago, kipo said:

Ajde Ruxo budi kulov, jer si najprecizniji statisticar ovde a provjerljivo je pa nema prevare; daj procenat povecanja plate jednom Nasriju kad je presao kod arapa iz Arsenala. Nasri je bio u punoj snazi i, kao i vecina vasih akvizicija protekle decenije, dupe mu je zinulo za pare. Dakle, pocevsi sa njim, digli ste plate u nebo i digli ste cijene igracima u nebo. Pa zbog vas se ffp i jeste uveo. PObijedili ste ga, to skidam kapu, ali niste nista manje djubrad.

druže za cene igrača sam odgovorio u prethodnom postu, a slobodan si izguglati ko ima veći wage bill u gradu mančesteru. hint: nismo mi

ne znam dal je siti ikad plaćao najveće plate na svetu, ali ako i jeste to baš odavno nije slučaj.

edit - btw siti je bio vlasnik najvećeg transfera na svetu ravno 0 puta u svojoj istoriji. junajted nešto više

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

Čisto podsećanje, Junajted je od Roja Kina dvaput napravio najplaćenijeg igrača PL, prvi put sa 50K, a posle sa 100K. Runiju koji se već poveliko raspadao su 2014 dali 300, a ne treba zaboraviti ni bravurozni potpis Aleksisa za 350 u januaru 2018. Ja iz te vizure ne bi baš kukao mnogo na inflaciju plata pošto su istoj i te kako doprineli...

Posted

Nakon De Brujnea i Salaha me ne čudi što Čelzi propušta i Akea. Kao da je na jednoj od najdeficitarnijih pozicija u klubu moguće birati od dvadesetak dobrih štopera, pa se igrač sa niskom povratnom klauzulom olako propušta.

Posted

Rezervni štoper za 40milki£. 
Klasičan Citi, ne znam što dalje tupite?

Posted
6 hours ago, Pokojni Ruxin said:

druže za cene igrača sam odgovorio u prethodnom postu, a slobodan si izguglati ko ima veći wage bill u gradu mančesteru. hint: nismo mi

ne znam dal je siti ikad plaćao najveće plate na svetu, ali ako i jeste to baš odavno nije slučaj.

edit - btw siti je bio vlasnik najvećeg transfera na svetu ravno 0 puta u svojoj istoriji. junajted nešto više

Dobro, Junajted je podavno klub koji pravi pare, ime i velicina. Naravno da ce svake druge sezone kupiti veliko ime, i naravno da moze dati platu (sto meni licno jeste sit). Siti je pak klub koga su arapi uzeli da naprave instant uspjeh iskljucivo pumpanjem novca punu deceniju. Nazalost, uspjeli su i to najbolje govori gdje je fudbal danas. Ne mijesaj babe i zabe. Siti danas kako radi i posluje nesto sasvim drugo. Svi ti igraci koji su dosli prvih par godina su dosli iskljucivo za novcem koji nigdje drugdje ne bi dobili+ vecina ih nije htjela odmah doci u taj novonastali vorteks. Ta tranzicija od Adebajora do KDB je poplocana novcem.

Posted

Koliko je simpatično ovo prepucavanje simpatizera Sekte sa 1 simpatizerom Sitija :D

Podseća me na ljubomorisanje bogate aristokratske familije, koja je zagazila u dekadenciju,  spram bogatih skorojevića zato što troše sopstvene  novce :jerry:

Posted

Izvinjavam se što prekidam ovu bitnu i nadsve zanimljivu raspravu "ko troši više u Mančesteru" ali eto......malo utehe za sirotinju, Majkl Antonio izabran za igrača meseca Jula. Prvi u istoriji i verovatno jedini sa tom laskavom titulom.

Posted
3 hours ago, John Coltrane said:

Rezervni štoper za 40milki£. 
Klasičan Citi, ne znam što dalje tupite?

Kome će to Ake biti rezerva, Otamendiju ili Stounsari?

Posted

garcii ili koulibaliju...

ne zalim sto nismo doveli akea, mada cu verovatno zazaliti posto nas povezuju sa 1 dunkom.

Posted

Garsija, to je onaj što ga je Ederson poslao u bolnicu? :lol: 

Koulibaly će pre kod vas nego kod njih.

Dunk the Lunk, thick as a castle wall... uopšte nije tako loš za engleskog štopera. Mogao bi da vam postane klupska legenda u rangu 1 Garija Kejhila.

Posted

Junajted ima prava da troši, a Siti nema.:rolf:

Lepo je filozof opisao situaciju. Valjda i skorojevići imaju pravo da troše, a ne samo aristokratija koja se 1990-ih uzdigla nakon 20 godina tavorenja. Kamo sreće da je više skorojevića u nekim ligama, bile bi kompetitivnije, kada je već srednji ešalon evropskih klubova potonuo u prosečnost. Njih je prvo aristokratija ugušila.

• +1 2
Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Dunk the Lunk, thick as a castle wall... uopšte nije tako loš za engleskog štopera. Mogao bi da vam postane klupska legenda u rangu 1 Garija Kejhila.

Je li ono Dunk one neke godine zabio 4 autogola? Mogli ste vala i vi da ga dovedete kao hommage Carragheru, a i da liga bude zanimljivija iduće sezone.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...