Pokojni Ruxin Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 pep ne vadi eh koliko se tek meni izvinjenja duguje ovde na forumu....
Weenie Pooh Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Pepara vazda bio borac protiv elite, trener malih klubova bez kučeta i mačeta, bacao kamenje na sistem, sistem sistem. 1
Pokojni Ruxin Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 jel pogrešio nešto? primetimo koji klubovi su se javili da brane uefu i ffp od zle pravne države švajcarske. nisam primetio da aston vila i kristal palas daju svoja 2c.... i da, duguju nam izvinjenje svi koji su sitijevo (dokazano nepostojeće) kršenje ffp-a predstavljali kao činjenicu, a utoliko veće ako to i dalje rade i pošto je na sudu dokazano da to nije istina.
Jean-Luc Picard Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Praštajte moju neinformisanost, ali šta je prvi tie-breaker kod istog broja bodova i deobe mesta od kojih neka ostavljaju ekipu u PL a neka druga je šalju u Brod. H2H ili GD
Mindaugas Žukauskas Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Italijani i Španci koriste H2H. Zanimljivo da se kod Engleza H2H ne uzima nikada u obzir, ako dva tima imaju potpuno identičnu gol razliku, igra se jedna tekma na neutralnom.
Jean-Luc Picard Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 To je sjajno... WHU -15 Watford -21 Bornmut -24 A. Vila -27
Mindaugas Žukauskas Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Da, to praktično znači da imate 4 boda više od BOU, a ne 3. Dok Votfordu već gori. Videćemo, i BOU i Votford imaju po tekmu sa Sitijem. Možda BOU i uspe da ih drkne sad dok šampanjac još teče hodnicima Etihada povodom ove odluke CAS.
ArleKino Posted July 14, 2020 Author Posted July 14, 2020 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Da, to praktično znači da imate 3,5 boda više od BOU, a ne 3. Ispravio. 1
dragance Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: jel pogrešio nešto? primetimo koji klubovi su se javili da brane uefu i ffp od zle pravne države švajcarske. nisam primetio da aston vila i kristal palas daju svoja 2c.... i da, duguju nam izvinjenje svi koji su sitijevo (dokazano nepostojeće) kršenje ffp-a predstavljali kao činjenicu, a utoliko veće ako to i dalje rade i pošto je na sudu dokazano da to nije istina. Ja bih na tvom mestu pročitao malo pažljivije šta je napisano u obrazloženju. A eksplicitno nije dokazano nepostojeće kršenje, već su u pitanju tehnikalije.
Pokojni Ruxin Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 kakve tehnikalije? da su uspeli dokazati kršenje u prethodnih 5 godina nema te tehnikalije koja bi nas spasila. ali nisu. ako su i našli neke prekršaje u vezi ffp-a stariji su od 5 godina, a to nije tehnikalija. to su pravila koja je fakin uefa sama pisala. tako da siti apsolutno NIJE kažnjen zbog bilo ffp-a, nego zbog odbijanja da sarađuje sa uefom.
Jean-Luc Picard Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Igrači Noriča su u subotu na terenu izgledali bezvoljnije nego ja ponedeljkom ujutro u kancelariji nakon što sam gledao NFL do dva iza ponoći. Malo mi je pretenciozno utakmicu protiv takvog protivnika nazvati utakmicom sezone... 1
dragance Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said: kakve tehnikalije? da su uspeli dokazati kršenje u prethodnih 5 godina nema te tehnikalije koja bi nas spasila. ali nisu. ako su i našli neke prekršaje u vezi ffp-a stariji su od 5 godina, a to nije tehnikalija. to su pravila koja je fakin uefa sama pisala. tako da siti apsolutno NIJE kažnjen zbog bilo ffp-a, nego zbog odbijanja da sarađuje sa uefom. Pročitaj, pa mi daj odlomke ovde. U protivnom ću ih ja postaviti. Izvor da bude CAS, a ne Man City Twitter nalog
Pokojni Ruxin Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 pa postavi slobodno, ne bežimo mi ovde od istine
Recommended Posts