Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted
Just now, Milošica said:

Pa i Son i nije krilo.Ne znam koji ga je kurac tu stavljao.

Najbolje je bilo kad je Sky komentator rekao za specijalnog “he has the secret ingredient for winning”. :isuse:

Posted

Tipicna murinjovska utakmica. Arteta ce igrati fin fudbal, samo da se rijesi ovih panjeva. Nije danas imao ni srece malo. Reakcija Luiza kod drugog gola :Jova:

A Murinjo ne napada te panjeve vec ceka gresku protivnika, korner..

Posted

Sad kad su otplatili stadion možda nešto valjano i kupe.

Posted

Čestitke Mercuzziju na pobjedi. Zasluženo, Martinez nam je bio najbolji danas.

Jednom ćemo saznati koji je albanski mafijaš ucijenio Wengera da plati Mustafija i Xhaku po £35m i koja mafija stoji iza Luizovih transfera.

Arteta je Poch v2.0. Nepostojeći in-game management, glupe izmjene, ali i postavljanje okvira za optimističan pogled u sutrašnjicu.

• Hvala 1
Posted

Fala kolega...

Meni Arsenal izgleda kao jedan ogroman buvljak. Ima svega i svačega i sve to zajedno tako bupne na teren pa da vidimo šta će se desi.

Posted (edited)

Sve snažniji utisak mi je koliko u današnjem fudbalu ima malo pouzdanih defanzivaca.

E sad,da li je do promene fudbala ili samih igrača...Verovatno oba po malo.

Edited by Milošica
Posted

Eh, nema danas takvih kao Maldini...

U ostalim vestima 

Last time Manchester United lost a Premier League game, they were 14 points off third place. Today, they are just 2 points off.

Posted

Ovo je dobra sezona za ovakve VAR gluposti... ionako je sve besmisleno. Sada treba klubovi i mediji da naprave pritisak na FA zbog svih ovih sranja pa možda sledeće godine da ne gledamo očigledne krađe kakve gledamo ove

Posted

Od sledeće sezone će se koristiti kao u UEFA takmičenjima. Fala kurcu.

Posted

Kakva budalaština Šmajhela :isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...