Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sad tek odgledah hajlajtse bazendzija i Burnleya... Šta im uradi Pope, ono je savršenstvo. A mi ovde razglabamo o Kepi i njegovoj preplaćenosti. Svom agentu da digne spomenik i da mu ga celiva svaki dan.

Posted

Dobar je bio Popa™, ali to su ipak samo 3-4 odbrane. Nisu ga dovoljno namučili, Salahova kežualija je neshvatljiva u kontekstu trke za vrh liste stralaca do koje mu je navodno stalo. 

Posted

Kolika je kvota na Kaneov gol iz penala danas? 1.01?

Posted
1 hour ago, dragance said:

Sad tek odgledah hajlajtse bazendzija i Burnleya... Šta im uradi Pope, ono je savršenstvo. A mi ovde razglabamo o Kepi i njegovoj preplaćenosti. Svom agentu da digne spomenik i da mu ga celiva svaki dan.

jel zna taj pope pod pritiskom da dodaje stoperima i zadnjim veznima loptu bez problema? ne? tako sam i mislio :fantom:

Posted
1 hour ago, dragance said:

Pop je top što bi rekla deca.

Posted
28 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

Čestitam na ovom trofeju, ali i na "uspjeli biti viceprvaci ispod kooperacije Kloppa i Liverpoola" trofeju. :) 

Posted

Sedam mrsavih i ruznih krava poslije njih, sedam gladnih godina.. :fantom:

Posted

dok smo na twitteru

ajde? :ohmy:

Posted
7 minutes ago, 189- said:

sramota za uefu. 

sprdnja

Posted

Odoh u pab ko čoek da gledam Londonaki derbi, izgleda tamo svi za Arleta navijaju

Posted
27 minutes ago, ArleKino said:

Čestitam na ovom trofeju, ali i na "uspjeli biti viceprvaci ispod kooperacije Kloppa i Liverpoola" trofeju. :) 

Ko partizani do pre nekoliko godina na zvaničnom sajtu, ispod “trofeji”, pisali vicešampioni evrope :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...