189- Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 ovo ko na football manageru. lik nije dao cele sezone gol i evo odmah dva odjednom.
ArleKino Posted July 11, 2020 Author Posted July 11, 2020 Lampard tek treba da zateže odbranu. Strašno liče na Profin Arsenal iz nekih romantičnih godina kad se defanzivne probleme rješavalo kupovinom Nasrija i Arshavina.
kipo Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 Radovao bih se ali Junajted stalno ponavlja Celsijev los nastup. Fantasticna utamica Blejdsa
Jean-Luc Picard Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 Jel neko objasnio Lampardu da oni momci koji treba da dođu iz Leverkuzena i Lajpciga neće puno pomoći da se od Šefilda i West Hama ne dobiju tri komada.
Pokojni Ruxin Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 (edited) da budem iskren slabo sam gledao čelsija ove sezone, ali ne znam da je pre toliko škripalo u odbrani a prilično je isti kadar (dobro fali luiz )...znam da je u današnje vreme popularno probleme u odbrani rešavati pucanjem 75+ miliona na maximum 1 defanzivca, ali da nema malo i do starog lampardare? Edited July 11, 2020 by Pokojni Ruxin
mozzer Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 55 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Jel neko objasnio Lampardu da oni momci koji treba da dođu iz Leverkuzena i Lajpciga neće puno pomoći da se od Šefilda i West Hama ne dobiju tri komada. +milijardu
čekmeže Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 Ovo što je Ridiger uradio kod trećeg gola nikad neću razumeti. Umesto da izbaciš loptu u korner, bilo gde, ti je vraćaš u igru, okrenut si leđima. A nedavno je imao i onaj korner protiv WHU.
189- Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 44 minutes ago, Pokojni Ruxin said: da budem iskren slabo sam gledao čelsija ove sezone, ali ne znam da je pre toliko škripalo u odbrani a prilično je isti kadar (dobro fali luiz )...znam da je u današnje vreme popularno probleme u odbrani rešavati pucanjem 75+ miliona na maximum 1 defanzivca, ali da nema malo i do starog lampardare? naravno da je do trenera, nema do cega drugog da bude. pricao sam vec o tome ovde. pa ima svega od insistiranja da se dodavanjima izadje iz svog sesnaesterca preko primanja golova posle kontranapada protivnika jer je previse igraca ostalo u fazi napada, neiskusnih, zelenih igraca ili igraca koji su na vi sa odbranom pa sve do uzasnog postavljanja kod setpisova. u odbrani osvim azpilicuete nema ni jednog proverenog i pouzdanog igraca. a i on vec polako pocinje da propada i da previse gresi. imao je neke horor utakmice ove i prosle sezone. rudiger je do sada bio dobar ali je i on poludeo. ostalima ne vredi trositi reci. mozda tomori i nije toliko los ali je jos uvek neiskusan. u sredini su jedino kante i kovacic dobri defenzivaci. ostali su uzasni. ili je problem fizicke prirode ili sa inteligencijom, ni jedan od osatlih ne iskace ni pocemu dobrome. problem je i sto se malo-malo povredjuju najvazniji igraci. nisu to ozbiljne povrede pa se i ne prica o tome koliko bi trebalo ali ocigleda je razlika kada ti igra kovacic i kada ti igra npr barkley. o kanteu i da ne pricam kakva je razlika u odnosu na ostale. kepa nije do sada pokazao nista, osim da je kiksara i da ne uliva samopouzdanje saigracima. pored toga je naravno i drkadzija ;D btw, izasla neka vest da je onaj transfer sto sam postaovao fake news. ni taj turcin nije nesto visi od kepe (samo 5 cm) tako da ce problem opet i dalje biti isti. jos jedan problem je i sto se ne vidi ko bi mogao da dodje da popravi situaciju. koulibaly verovatno ide u city, romagnoli ili ne zeli otici iz milana ili ga klub nece prodati (moja #1 zelja), a ovi ostali igraci su nedostupni. ostaju klinci od dvadeset i par godina koji opet niti nisu provereni niti nemaju dovoljno iskustva. spominju se neki igraci ali nijedan od njih nece biti neka klasa iznad sto sada imamo.
John Coltrane Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 Chelski i ManUTD su prilicno slicni po mnogo cemu. Oba kluba trose puno novca na pojacanja, oba kluba vuku pojedinci sezonama u nazad (Azar i DDG - ne bas sa istovetnim uspehom), oba kluba imaju bivse fudbalere za menadzere koji su prilicno neiskusni u ovom poslu, oba menadzera gaje napadacki fudbal i oslanjaju se na omladinsku skolu (i pored ulupanih para), od oba kluba se ocekuju trofeji i da igraju znacajniju ulogu u Evropi. Za oba kluba ide prica da su na/pred prodaju i da vlasnike mnogo i ne zanima loptanje, a da su na vrhu menadzmenta 1 bankar i 1 zena™. Imaju ili su imali problema sa pojedincima (Kepa, Pogba), a za obe ekipe je odbrana glavna boljka. Cesto menjanje zadnje linije, sto zbog povreda, sto zbog slabe forme nije ucvrstilo neko partnerstvo stopera, pa su greske tih igraca cesto toliko komicne da se covek zapita "ko je platio tolike pare za te balvane?" ili "jel moguce da ovi igraci igraju u najboljoj ligi na svetu?". Kod Chelskija ima i do formacije - teze je imati ustaljena i uigrana tri stopera, nego dva i drago mi je sto je Ole prestao sa eksperimentisanjem sa 3 stopera, tj. duplim levim bekom.
189- Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 za vecinu si u pravu osim da abramovicha ne zanima fudbal. to apsolutno nije tacno. dok je zeleo da bude u uk, redovno je posecivao trening centar i cesto gledao u18, u21 utakmice i treninge. malo se zna o tome jer ne zeli da se eksponira previse.
John Coltrane Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 Abramovic je vazda bio na Stamfordu, ali ga nisam video vec dugo na nekoj PL tekmi. Otud sam stekao utisak da ima nameru da se polako iskljuci.
189- Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 bio je on cesto u cobhamu. pa otkad su mu zabranili nije bio u uk uopste. usput mu je dozvoljen ulazak u zemlju ali on iz nekog inata ili cega vec ne zeli da ide tamo. sin mu ima valjda neku funkciju u klubu.
kipo Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 5 hours ago, Pokojni Ruxin said: da budem iskren slabo sam gledao čelsija ove sezone, ali ne znam da je pre toliko škripalo u odbrani a prilično je isti kadar (dobro fali luiz )...znam da je u današnje vreme popularno probleme u odbrani rešavati pucanjem 75+ miliona na maximum 1 defanzivca, ali da nema malo i do starog lampardare? Nemas vise sigurnog defanzivca za manje pare, najbolje sto mozes dobiti neka prevara tipa Stouns, Mangala ili Kanselo. To ce realno biti takav problem da ce stoperi vrijediti vise od napadaca.
Redoran Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 14 hours ago, renne said: da te ne čuje i @Redoran Nije frka i da čujem, na putu sam da kompletno prestanem da pratim fudbal. Nadam se da će uspeti. 1
Recommended Posts