189- Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 moze poluvremena od 10 minuta kao na pesu. nije svejedno da li se igra 45 ili 30 minuta
dragance Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Bar mesec dana niko neće ni moći trčati više od 30 minuta.
Weenie Pooh Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 O tome neka brinu kondicioni treneri, eno ih, već im mere sa distance svaki obrtaj pedale u karantinu po ceo dan. Ali ideja da se smanjuje mogućnost širenja zabrane skraćivanjem poluvremena, to je spektakularna glupost. Od toga je jedino gluplje ono da se sve preostale utakmice odigraju na neutralnim terenima
Lancia Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Just now, Weenie Pooh said: O tome neka brinu kondicioni treneri, eno ih, već im mere sa distance svaki obrtaj pedale u karantinu po ceo dan. Ali ideja da se smanjuje mogućnost širenja zabrane skraćivanjem poluvremena, to je spektakularna glupost. Od toga je jedino gluplje ono da se sve preostale utakmice odigraju na neutralnim terenima Ja negde procitah da ce biti 5 izmena na utakmici.
copkillah Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 To sa izmenama i nije toliko strašno, s tim što bih, eventualno, dozvolio 4 izmene.
dragance Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Neki u prijateljskim amaterskim utakmicama igraju 3x30 minuta. Mene to ubija u pojam više nego 2x45, iako mnogi kažu da se ja ne umaram puno i ovako i onako.
copkillah Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 to sa skraćenim bukvalno nema nikakvog smisla, kontam da je to neko izmislio samo zbog klikbejtova ili da popuni vesti
napadaj Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Što više glupih pravila, to bolje, kad već ne žele da budu gospoda i ponište sezonu.
D11 Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Imali su Italijani one turnire, 3 tima svako sa svakim po 45 minuta, sve se zavrsi za jedno vece. https://en.wikipedia.org/wiki/TIM_Trophy
189- Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 sledece sezone 21 tim u ligi. nedelju u pet derbi city-united-arsenal.
Moća Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Ja bih stvarno voleo da vidim eksperimentalnu utakmicu 2 puta po 30 minuta ali sa zaustavljanjem vremena kao u kosarci. Ionako se manje aktivno igra kad gledamo prenemaganja i ostale kradje vremena.
dragance Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Ja bih voleo pravila zaustavljanja vremena (ili nastavljanja akcije dok je doktor na terenu) kao u ragbiju.
Godfrey Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 (edited) 9 hours ago, Weenie Pooh said: Ali ideja da se smanjuje mogućnost širenja zabrane skraćivanjem poluvremena, to je spektakularna glupost. Od toga je jedino gluplje ono da se sve preostale utakmice odigraju na neutralnim terenima Nisam video da li su naveli virus kao razlog za skracivanje poluvremena (na osnovu naslova nije mi uopste palo na pamet da je to razlog), ali jedini racionalan razlog, koji zaista ima smisla kad je skraćivanje poluvremena u pitanju, je sto veliki broj meceva treba da se odigra u kratkom periodu, a i nova sezona je iza ugla. Edited May 6, 2020 by Godfrey
Recommended Posts