Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Nista, ajd da ponistimo i Partizanovu iz 1999

Posted
7 minutes ago, MocaVukotic said:

Kakve veze imaju postovi? Ja pricam o bojazni, koja izbija iz svake liverpoolove objave, da ce ostati bez jebene titule. Nisam nikog kvoutovao, mozda ti trebas pazljivije da citas? 

Koje Liverpulove objave?

Posted

Sta god da se desi, vec je dovoljno je materijala da se Lpoolu spocitava (zasluzena) titula sledecih 30 god, tako da je kletva resetovana i sve moze da se vrati u normal. 

Posted
10 hours ago, copkillah said:

Koje Liverpulove objave?

Ne da mi se svadjati, izvini, ostali takodje, zbog ranta od sinoc, popelo mi se sve na kurats

Posted

Sve više se priča o poništenju sezone.

Posted

Najpametnije bi bilo da se nekako završi sezona do kraja tekuće godine, da se preskoči sezona 2020-2021 u većini sportova, a da se tamo od februara krene sa 2021-2022. Moje skromno mišljenje. Ranije je, barem u ovim našim pravilnicima bilo, da se u slučaju odigravanja 2/3 sezone registruje trenutno stanje na tabeli. Prosto mi je neverovatno da nemaju u pravilnicima takmičenja nekakav smisleni protokol za ovakve situacije.

Posted

Englezi, pa imaju slucaj da su prekinuli sezonu 39/40 nakon 3 kola i proglasili je nevazecom. Sve ostalo je bilo regularno

Posted
1 hour ago, Facundo Orellana said:

Prosto mi je neverovatno da nemaju u pravilnicima takmičenja nekakav smisleni protokol za ovakve situacije.

Koliko ja znam, UOPŠTE nemaju protokol za ovakve situacije, bukvalno prekidanje sezone nije pokriveno pravilnikom. Kapiram da ja postoji milion mogućih razloga da se sezona prekine, ali bukvalno nemaju ništa na tu temu. Kada je sve ovo krenulo, gledao sam pravilnik ali nema ničega.

Posted

najpametnije bi bilo da se ponisti. prva cetiri u cl, sledeca dva u le, svi ostaju u ligi a ja osvajam mini ligu u fpl.

Posted (edited)

pazi titula je nebitna i očigledno je niko neće osvojiti ove godine, ali ulazak iz čempionšipa jeste vrlo bitan.

tako da bi moje rešenje bilo otprilike to tvoje + dodamo 3 iz čempionšipa. ispada 6, odigra se manje više sreda-subota jedna sezona

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

12 minutes ago, 189- said:

najpametnije bi bilo da se ponisti. prva cetiri u cl, sledeca dva u le, svi ostaju u ligi a ja osvajam mini ligu u fpl.

Meni bi tako pripala PPP titula :fantom:

Posted
8 minutes ago, ubibobi said:

Jbt a ja ko Partizan 66-te :plz:

iako imaš izvesne mrzitelje sporta iznad koji bi želeli da se sezona prekine, ja bih voleo da se svi lepo borimo do kraja, jer mislim da top 6 svi imaju teoretske šanse za titulu.

Posted
10 hours ago, copkillah said:

iako imaš izvesne mrzitelje sporta iznad koji bi želeli da se sezona prekine, ja bih voleo da se svi lepo borimo do kraja, jer mislim da top 6 svi imaju teoretske šanse za titulu.

Daj opusti se malo. Valjda imas info iz prve ruke.

CK od prekida PL

giphy.webp?cid=ecf05e475f73faab87695232b

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...